Haderslev Kommune

Hør Puk Elgaard og Frank Erichsen fortælle om biodiversitet

Del

Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune har i det forgangne år haft særligt fokus på biodiversitet i landdistrikterne. Det kulminerer nu med et stort arrangement om emnet, hvor man blandt andet kan høre Puk Elgaard og Frank Erichsen fortælle om deres arbejde med biodiversitet.

Blomsterfrø spredt i Hoptrup
Blomsterfrø spredt i Hoptrup

”Vi har alle sammen en opgave i at gøre noget for klimaet og biodiversiteten, og det er en opgave, vi skal løse sammen. Derfor glæder det mig også, at landdistrikterne har taget så godt imod vores initiativer og plantet blomster og lavet andre gode projekter i løbet af året”, siger Bent Kloster, der er formand for Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune.

Det er både borgerforeninger, skoler og lokale virksomheder, der har deltaget i løbet af året og spredt masser af blomsterfrø rundt omkring i hele kommunen.

Nu kulminerer indsatsen med foredrag og samtale om biodiversitet og om, hvad man sammen kan gøre for at skabe mere biodiversitet i lokalområderme.

Foredragholderne er Puk Elgaard og Frank Erichsen, der begge arbejder med biodiversitet. Puk Elgaard på tv-programmet Danmark redder jorden på TV2, som hun vil fortælle om, mens Frank Erichsen, også kendt som bonderøven, vil holde et oplæg om kampen om græsplænen, og hvilken modstand vilde haver og kommuners initiativer for biodiversitet kan møde.

Arrangementet finder sted onsdag den 27. oktober 2021 klokken 19 i Den Holstenske Lade på Gram Slot.

Program

  • Velkomst
  • Foredrag ved Puk Elgaard
  • Foredrag ved Frank Erichsen
  • Samtale mellem Puk og Frank om deres syn på biodiversitet
  • Pause
  • Samtale mellem Jan Kronborg, Hjerndrup, Solveig Larsen, Jegerup, Puk Elgaard og Frank Erichsen
  • Samtale mellem Bent Kloster, formand for Landdistriktsudvalget og Marie Skødt, medlem af Landdistriktsudvalget, Puk Elgaard og Frank Erichsen.

I pausen og efter oplæggene er der mulighed for at møde og stille spørgsmål til medlemmerne af Landdistriktsudvalget. Der serveres kaffe og kage i pausen.

Alle er velkomne. Tilmelding foregår på www.haderslev.dk/biodiversitet

Kontakter

Billeder

Blomsterfrø spredt i Hoptrup
Blomsterfrø spredt i Hoptrup
Download
Pressefoto af Puk Elgaard
Pressefoto af Puk Elgaard
Download
Pressefoto af Frank Erichsen
Pressefoto af Frank Erichsen
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune indgår aftale med UC SYD om at blive universitetsforvaltning24.9.2021 09:18:54 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks første universitetsforvaltning ser nu dagens lys. Med inspiration fra de velkendte universitetshospitaler indgår Haderslev Kommune og UC SYD en aftale om at bringe forskningen endnu tættere på praksis gennem en ny samarbejdsaftale. Medarbejdere i kommunen og studerende, undervisere og forskere på UC SYD skal sammen skabe, omsætte og dele den aktuelt bedste viden til gavn for de udsatte børn og familier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum