DI - Dansk Industri

Hop på DI Bussen med lokale politikere og virksomhedsledere, når den besøger Viborg, Skive, Thisted og Ringkøbing-Skjern

Del

Virksomheder og erhvervspolitik - hvad har det med kommunalvalg at gøre? Tag med og få svaret, når DI bussen på sin vej rundt i Danmark besøger Viborg, Skive, Thisted og Ringkøbing-Skjern, hvor den samler politiske kandidater fra alle partier op i bussen sammen med direktører og ledere fra en række lokale virksomheder.

Pressen inviteres med på

DI’s bustur for lokale politiske kandidater i Viborg, Skive, Thisted og Ringkøbing Skjern Kommune

Bussen er i:

Viborg mandag den 23. oktober kl. 14.00

Skive tirsdag den 24. oktober kl. 7.00

Thisted den 24. oktober kl. 14.00

Ringkøbing-Skjern 25. oktober kl. 7.00

Se programmet for det enkelte besøg i vedhæftede pdf’er.

På turene besøger vi bl.a. virksomhederne GRUNDFOS, SKOV, AB Metal og Vestas, hvor politikere og virksomhedsledere skal debattere og frem for alt inspirere hinanden til at bane vejen for flere private job her i Midt- og Vestjylland. Det er en både vigtig og nødvendig dialog, for et godt samarbejde mellem erhvervslivet og politikerne er afgørende, hvis kommunerne også i fremtiden skal have råd til at give borgerne den bedste service i de børnehaver, skoler og ældrecentre, som bliver ivrigt debatteret i valgkampen frem mod kommunalvalget den 21. november.

Vækst og investeringer kommer med stærke konkurrencedygtige virksomheder, der skaber arbejdspladser i kommunen. Og politikerne kan gøre en stor forskel lokalt ved at sørge for, at virksomhederne får en god service, når de henvender sig på kommunekontoret – og at de har gode muligheder for at få de medarbejdere, de har brug for. Men det kræver også, at vejene er fremkommelige, at busser og tog kører regelmæssigt og til tiden, og at kommunens skatter og afgifter er konkurrencedygtige for nu blot at nævne nogle af de vigtige opgaver, kommunerne løser.  

Det er alle sammen emner, som vil blive taget op i DI bussen og ude på virksomhederne, når virksomheder fra de fire kommunen møder de lokale politiske kandidater.

Følg os på:

    

Kontakter

For tilmelding og yderligere oplysninger kontakt:
Viborg og Skive: Konsulent Dennis Jensen, e-mail deje@di.dk, tlf.: 2065 5202
Thisted: Konsulent Henrik Marcher Larsen, e-mail heml@di.dk, tlf.: 4015 8858
Ringkøbing-Skjern: Michael Nørup-Jul Pedersen, e-mail mjnp@di.dk, tlf.: 2949 4606
eller pressekoordinator Helen Jensen, heje@di.dk, tlf.: 2124 4702.

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Redegørelse viser klare fordele af lempet revisionspligt7.12.2018 13:35Pressemeddelelse

Der har været megen diskussion om de gennemførte lempelser af revisionspligten. Nu bekræfter en ny grundig redegørelse fra Erhvervsministeriet, at effekterne som ventet har været positive for de mange små og mellemstore virksomheder, der har været fritaget for revisionspligt. Mange har valgt i stedet at bruge revisor til rådgivning og anden sparring, der tilføjer værdi til virksomheden. DI har hele tiden støttet og støtter fortsat de gennemførte reformer af revisionspligten.

DI: Positivt med øget støtte til iværksættere6.12.2018 14:10Pressemeddelelse

Innovationsfonden og Vækstfonden vil fremover yde mere finansiel støtte til tidlige og videnbaserede virksomheder. DI ser mange positive aspekter i den nye iværksætterstrategi. Organisationen hæfter sig særligt ved, at Innovationsfonden nu vil understøtte flere iværksættere, ligesom strategien vil skubbe på mere samarbejde mellem universiteter og virksomheder. Mette Fjord Sørensen, DI’s chef for forskning, uddannelse og mangfoldighed udtaler: - Innovationsfonden har med strategien et helt rigtigt fokus på at få flere iværksættere og gode ideer bragt frem i verden, og det har Danmark brug for. Det er positivt, at fonden nu også vil understøtte mere erfarne iværksættere. Den type iværksættere med erfaring i bagagen klarer sig ofte rigtig godt – deres ideer skal vi netop ikke tabe af syne, men målrettet sætte i spil. DI er også meget positive for fondenes satsning på øget samarbejde mellem erhvervslivet og universiteterne. Det kan øge innovation og iværksætteri fra universiteterne og øge

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum