DI Bornholm

Hop på DI-bussen med lokale politikere og virksomhedsledere, når den besøger Bornholm

Del

Virksomheder og erhvervspolitik - hvad har det med kommunalvalg at gøre? Tag med og få svaret, når DI Bornholm inviterer kandidaterne til kommunalbestyrelsen til at møde de lokale virksomheder på Bornholm.

Pressen inviteres med på:

DI Bornholmsbustur for lokale kandidater til kommunalvalget

Vi kører fra Velkomstcentret, Nordre Kystvej 3 (P-plads) i Rønne tirsdag den 7. november 2017 kl. 8.00.

Se programmet i vedlagte pdf.

På turen besøger vi virksomhederne Ole Almeborg A/S og Beck Pack Systems A/S til rundvisninger og dialog om erhvervsvilkårene på Bornholm. Det er en både vigtig og nødvendig dialog, for et godt samarbejde mellem erhvervslivet og politikerne er afgørende, hvis Bornholms Regionskommune også i fremtiden skal have råd til at give borgerne den bedste service i de børnehaver, skoler og ældrecentre, som bliver ivrigt debatteret i valgkampen frem mod kommunalvalget den 21. november.

Vækst og investeringer kommer med stærke konkurrencedygtige virksomheder, der skaber arbejdspladser i kommunen. Og politikerne kan gøre en stor forskel lokalt ved at sørge for, at virksomhederne får en god service, når de henvender sig på kommunekontoret, og at de har gode muligheder for at få de medarbejdere, de har brug for.

Det er emner, som vil blive taget op i DI-bussen og ude på virksomhederne, når virksomheder her fra Bornholm møder de lokale politiske kandidater.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For tilmelding og yderligere oplysninger kontakt konsulent Mette Høst, e-mail meho@di.dk, tlf.: 6133 0183 eller pressekoordinator Helen Jensen, heje@di.dk, tlf.: 2124 4702.

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DI Bornholm

DI Bornholm
DI BornholmFor yderligere information om DI Bornholm:

Konsulent Mette Høst
Mail: meho@di.dk
Tlf. 3377 3911
Mobil: 6133 0183

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Bornholm

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Bornholm

DI: Flere bornholmere skal holde gang i væksten12.6.2018 07:30pressemeddelelse

Bornholm ligger helt i top, når det gælder vækst i Danmark. Men på mange bornholmske virksomheder er det svært at udfylde ledige stillinger med nye kvalificerede kolleger, og befolkningsudviklingen går den forkerte vej. Det udfordrer fremtidens vækst på Bornholm. På DI Bornholms årlige erhvervstræf på Klostergaarden stilles der skarpt på, hvordan erhvervsliv, turismeaktører og kommunen kan samarbejde om at udvikle øen og tiltrække flere medarbejdere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum