DI Bornholm

Hop på DI-bussen med lokale politikere og virksomhedsledere, når den besøger Bornholm

Del

Virksomheder og erhvervspolitik - hvad har det med kommunalvalg at gøre? Tag med og få svaret, når DI Bornholm inviterer kandidaterne til kommunalbestyrelsen til at møde de lokale virksomheder på Bornholm.

Pressen inviteres med på:

DI Bornholmsbustur for lokale kandidater til kommunalvalget

Vi kører fra Velkomstcentret, Nordre Kystvej 3 (P-plads) i Rønne tirsdag den 7. november 2017 kl. 8.00.

Se programmet i vedlagte pdf.

På turen besøger vi virksomhederne Ole Almeborg A/S og Beck Pack Systems A/S til rundvisninger og dialog om erhvervsvilkårene på Bornholm. Det er en både vigtig og nødvendig dialog, for et godt samarbejde mellem erhvervslivet og politikerne er afgørende, hvis Bornholms Regionskommune også i fremtiden skal have råd til at give borgerne den bedste service i de børnehaver, skoler og ældrecentre, som bliver ivrigt debatteret i valgkampen frem mod kommunalvalget den 21. november.

Vækst og investeringer kommer med stærke konkurrencedygtige virksomheder, der skaber arbejdspladser i kommunen. Og politikerne kan gøre en stor forskel lokalt ved at sørge for, at virksomhederne får en god service, når de henvender sig på kommunekontoret, og at de har gode muligheder for at få de medarbejdere, de har brug for.

Det er emner, som vil blive taget op i DI-bussen og ude på virksomhederne, når virksomheder her fra Bornholm møder de lokale politiske kandidater.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For tilmelding og yderligere oplysninger kontakt konsulent Mette Høst, e-mail meho@di.dk, tlf.: 6133 0183 eller pressekoordinator Helen Jensen, heje@di.dk, tlf.: 2124 4702.

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DI Bornholm

DI Bornholm
DI BornholmFor yderligere information om DI Bornholm:

Konsulent Mette Høst
Mail: meho@di.dk
Tlf. 3377 3911
Mobil: 6133 0183

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Bornholm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Bornholm

Erhvervsklima: Bornholm holder foden på speederen9.9.2019 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Imens bornholmske virksomheder har sat ryk i beskæftigelsen de seneste år, har Bornholms erhvervsklima også haft fart på fremad med en stabil hastighed. Det viser en ny DI-undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed, hvor Bornholm fortsætter fremgang for tredje år i træk. Bornholm rykker ni pladser frem til en samlet 55. plads på DI’s rangliste over erhvervsvenlige kommuner i 2019. Samlet er Bornholm rykket 34 pladser frem siden 2016.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum