home a/s

Home åbner forretning i Hørning: Byen har vokseværk

Del

LOKAL ’AMBASSADØR’: Flere har fået øjnene op for Hørning - 21 % flere borgere siden 2010, siger lokal Home-mægler, der åbner forretning på Marmorpladsen

Henrik Nicolaisen er både lokal beboer i byen gennem 10 år - og nu også daglig leder og partner i Home Hørning, der åbner på Marmorpladsen. Foto: Home
Henrik Nicolaisen er både lokal beboer i byen gennem 10 år - og nu også daglig leder og partner i Home Hørning, der åbner på Marmorpladsen. Foto: Home

Som tilflytter er ejendomsmægler Henrik Nicolaisen en klassisk historie om Hørning. Han kom hertil – lidt tilfældigt for 10 år siden.

- Det var en tilfældighed – som så mange andre. Vi boede i rækkehus i Tranbjerg og skulle have børn – og mere plads. En kammerat spurgte, ”hvorfor ikke købe en grund herude?”. ”Tja, hvorfor ikke…”, og det har vi bestemt ikke fortrudt, siger Henrik Nicolaisen, der er bor med Camilla, Otto på 5 og Aske på 9 år i en villa på Vestergårds Alle.

Som lokal ejendomsmægler ser Henrik også en ny historie om Hørning. Flere familier vælger aktivt Hørning til.

- Jeg hører det meget. Næsten alle, vi møder på fremvisninger, har hørt godt om byen eller kender nogen herude, fortæller han og slår fast, hvad der trækker:

- Hørning er vokset vildt – og det er sket på den gode måde. Størrelsen betyder noget. Det er faktisk en by og ikke bare noget, du kører igennem. Det er ikke bare en soveby. Her er butiksliv, foreningsliv, gode skoler, tilmed en friskole nu, toget kører igennem og stopper, vi er et kvarter fra Aarhus, og via den nærliggende motorvej kan man nå ca. 500.000 arbejdspladser inden for en halv time.

Og det samme sker nu for Home, der åbner ny forretning i butikscentret på Marmorpladsen – mellem Restaurant Tuk Tuk og Brunse Mæhlisen Advokatfirma. 

Manglet trumfen
Det er indehaverne og ejendomsmæglerduoen Morten Elmgaard og Carsten Andersen med Home-forretninger i Skanderborg, Ry og to i Aarhus C, der udvider med en femte forretning omtrent midtimellem.

- Home har solgt mange boliger i Hørning gennem årene, fordi vi har den rigtige lokale mand. Så vi er ikke ’den nye dreng i klassen’. Vi har bare manglet trumfen, den får vi nu med den nye forretning tæt på Hørnings mest travle butikker, SuperBrugsen og apoteket, siger ejendomsmægler Morten Elmgaard.

Butikken får også en stor facade ud mod den travle Vester Alle, så synligheden er i top. Henrik Nicolaisen bliver partner i Home Hørning, daglig leder og ansigtet udadtil i byen, der nu vokser fra en til to ejendomsmægler-butikker.


Indbyggertal stiger
I den periode, hvor Henrik har været hørningenser, er byen vokset væsentligt i omfang, både hvad angår boliger og indbyggere. Indbyggertallet er kravlet op med 21 % siden 2010 til knap 8300 i år.

Der er udstykket, bygget meget og mere er undervejs. På det seneste er der også kommet mange nye lejeboliger, og det er noget, der har manglet i byen, fremhæver den lokale ejendomsmægler.

Han har talt sig varm – og fortsætter talen for Hørning.

- Hørning bygger faktisk en ny folkeskole. Bakkeskolen skal fornyes, og en ny skole forventes klar i 2023.  Jeg kan også fremhæve, det store fællesskab herude med en stor fritidsafdeling med alt inden for sport. Vi har tre haller, og der er tale om en 4. hal. Det giver et helt fantastisk liv og stemning. Vi vil hinanden meget godt, fortæller Henrik, der selv cykler en del, spiller badminton og står på sidelinjen til børnenes fodbold og håndbold.

Første dag med åben dør i Home Hørning bliver i starten af juni.

- Det kan godt være, at håndværkerne ikke er helt færdige, men vi er så klar og glæder os til at få besøg – og komme på endnu flere besøg. Jeg har hørt fra mange, at de er glade for, at der nu kommer lidt mere konkurrence og et andet lokalt alternativ.

Nøgleord

Kontakter

Henrik Nicolaisen
Partner, Ejendomsmægler MDE

home Skanderborg/Ry/Hørning
home Aarhus C

Tlf: 29498056
Mail: hnico@home.dk

Billeder

Henrik Nicolaisen er både lokal beboer i byen gennem 10 år - og nu også daglig leder og partner i Home Hørning, der åbner på Marmorpladsen. Foto: Home
Henrik Nicolaisen er både lokal beboer i byen gennem 10 år - og nu også daglig leder og partner i Home Hørning, der åbner på Marmorpladsen. Foto: Home
Download

Links

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

  • home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
  • home har over 900 ansatte
  • home er en franchise-kæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 181 home-butikker fordelt over hele landet**
  • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
  • home har særligt uddannede køberrådgivere
  • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.


Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking medio 2020.
** medio 2021.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum