Kirkens Korshær

Holstebros hjemløse får varm soveposedonation

Del

Kirkens Korshærs varmestue i Holstebro er blandt de mange varmestuer landet over, som samlet kan dele mere end 1200 soveposer ud til udsatte og hjemløse mennesker. Soveposerne er doneret af JYSK.

Det er fjerde år i træk, at JYSK donerer fornødenheder til hjemløse og andre udsatte, som skal hjælpe dem gennem vinteren. I Holstebro varmer den flotte gave.

En værdifuld donation
- Vi er så taknemmelige for, at JYSK år efter år bakker op. Det er med til at gøre, at vi kan koncentrere os om vores omsorgsarbejde og bruge vores midler på andre områder. Blandt andet det daglige måltid, som også er livsvigtigt for vores brugere, fortæller leder af varmestuen i Holstebro, Birthe Mygind Thorup.

Omtanke, der varmer
Også hos JYSK er man glade for at kunne hjælpe de mennesker, der har allermest brug for omsorg og varme i disse kolde tider.

- Jeg synes, det er rigtig godt, at vi kan støtte mennesker, der har det lidt sværere end de fleste. Jeg synes godt, at vi i JYSK kan være lidt stolte af at hjælpe vores lokalsamfund på den her måde – det viser vi faktisk tænker på vores medmennesker, fortæller Jan Lykke, butikschef i JYSK i Holstebro.

Ønske om et gaskomfur
Der serveres dagligt mad til 50 udsatte mennesker i Holstebros varmestue - mad der tilberedes og laves fra bunden. Køkkenet trænger til et nyt gaskomfur, men midlerne er få. Ligger man som lokal virksomhed inde med sådan et – eller har et ønske om at hjælpe, må man meget gerne tage fat i varmestuen.

FAKTA: Hjemløshed i Danmark

Der findes 6431 hjemløse i Danmark. 77 % er mænd og 23% er kvinder, og 59% af hjemløse er psykisk syge. Cirka 10% af hjemløse er gadesovere. Kilde VIVE, Hjemløshed i Danmark, 2019.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt, Kirkens Korshær:
Birthe Mygind Thorup, leder af varmestuen, Tlf. 25534550

Kontakt, JYSK:
Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director JYSK, tlf. 52 19 97 53

Information om Kirkens Korshær

Kirkens Korshær
Kirkens Korshær
Nikolaj Plads 15
1067 København K

33121600http://www.kirkenskorshaer.dk

Kirkens Korshær er ca. 450 ansatte og 9000 frivillige, som arbejder for de mest udsatte mennesker i Danmark, herunder mennesker, der kæmper med hjemløshed, misbrug, psykisk sygdom, fattigdom og ensomhed. Det sker blandt andet på over 40 varmestuer og herberger over hele landet. Se mere på: www.kirkenskorshaer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kirkens Korshær

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirkens Korshær

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum