Escalate ApS

Hold dig opdateret om udviklingen af de fineste ure på markedet

Del

Vil du glæde en far, en kæreste, en hustru eller en fjerde, betydningsfuld person med en gave for livet? Et armbåndsur er den personlige, enestående og uforglemmelige gave, der vil give modtageren både materiel og symbolsk værdi i mange år frem.

Når det bedste ur skal købes til ham eller hende, skal du vælge model fra en af de førende og mest anerkendte urproducenter på det internationale marked.  

SEIKO er det kvalitetsbevidste valg af brand, hvor du kan vælge moderne, stilrene og funktionelle ure i forskellige designs.

Derfor skal du købe ure fra SEIKO på nettet

SEIKO ure adskiller sig på flere områder fra mange af de andre brands og producenter, der fremstiller accessories i højeste kvalitet. Visionen hos den verdenskendte urfabrikant er at være den førende producent af ure til mænd og kvinder i verden. Denne høje ambition fortæller om, hvad du kan forvente af materialer og egenskaber på de mange ure, som du kan gå på opdagelse iblandt fra producenten.

SEIKO ure er designet til både at komplimentere den personlige stil og samtidig give enhver mand eller kvinde de praktiske funktioner, som der er brug for i hverdagen eller fritiden.

Der kan vælges armbåndsur i de mest smagfulde og holdbare materialer, så du får mest kvalitet for pengene.

Urene fra SEIKO designes i alle prisklasser. Du får flest fordele som forbruger ved at købe dit kvalitetsur på nettet. Her skal du bruge en udsøgt webshop, der forhandler et stort udvalg af SEIKO produkter i forskellige serier. Du kan udpege de bedste webshops ved at vælge dem, der har fået de mest rosende anmeldelser på Trustpilot. Med en urforhandler, der har 5/5 stjerner, kan du være sikker på både at få ur og kundeservice på højeste niveau.

Hos de mest professionelle webshops med kvalitetsure kan du læse nærmere om materialer på både urskive og rem, ligesom du får vigtige informationer om urværk og særlige egenskaber med hvert produkt.

Sammenlign ure når gaven skal vælges

Vil du forkæle en kvinde, der har smag for det rå og minimalistiske udtryk, kan det være det rette valg med en rem i læder. Skal det tidløse og stilfulde armbåndsur til manden udpeges, kan en model med både rem og urskive i rustfri stål være løsningen. Uanset hvilken særlig person du skal vælge ur til, har du brug for at kunne lave sammenligninger. På en webshop får du anledning til at se billeder, læse produktbeskriver og finde udsalg på kvalitetsurene fra SEIKO.

Et ur er et helt særligt smykke og personligt tilbehør, som kommer til at følge med den person, som du forærer gaven til. Det særlige ved SEIKO er, at producenten fremstiller armbåndsure i alle prisklasser. Dette gør det muligt for enhver at kunne give den mest betydningsfulde gave, som er nøje udvalgt til modtageren.

Find dit nye SEIKO ure på udsalg

Vil du have et af de fineste ure, der skal være lavet i vandtæt design og med brudsikkert glas, kan det være en stor hjælp at købe din model på udsalg. I takt med at SEIKO designer og fremstiller nye, eksklusive produkter, sættes nogle af forrige sæsons modeller på udsalg. Dette kan blive din unikke anledning til at købe den mest betydningsfulde gave til ham eller hende.

At få et ur i gave vil ikke kun bringe praktisk værdi. Et armbåndsur er en del af et image, og når du bærer et ur, der er blevet givet til dig i gave, vil det minde dig om vedkommende, der gav dig det.

Har du planer om at købe ur til dig selv eller som gave, kan det få stor, økonomisk betydning at holde øje med produktudvalget af et par omgange. Der sættes produkter på udsalg, og der kommer løbende nye modeller til i sortimentet.

Begge dele er medvirkende til, at du finder det ur, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakter

Mads Nordskov
hej@madsnordskov.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Håndbyggede racercykler hitter igen hos Ditlev Cykler14.8.2020 06:15:00 CESTPressemeddelelse

De er solgt, før de er færdigsamlet på cykelværkstedet hos Ditlev Cykler, og selvom hver eneste del har været i hænderne på en mekaniker i kælderen, holder de en konkurrencedygtig pris. Sådan lyder det fra cykelhandler Henrik Ditlev, der igen har kastet sig over at håndbygge racercykler i sin butik i Frederiksværk. “Det er ret vildt. For et par måneder siden var det måske en ud af 100 cykler vi solgte, der var håndbygget. Nu er det måske hver tiende,” siger indehaver Henrik Ditlev og den rutinerede cykelmekaniker fortsætter: “Det er sjovt at bygge racercykler op fra bunden, så jeg synes det er en fantastisk udvikling.” Det er corona-epidemien, der indirekte har givet et kæmpe skub til den ædle kunst at samle en racercykel fra bunden. Der er nemlig opstået mangel på fabrikssamlede racercykler i takt med at mange i løbet af nedlukningen af Danmark har fået øjnene op for, at racercykler er god (afstands)-motion i en corona-tid. “Vi kunne hurtigt mærke at salget steg stødt efter alt andet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum