Copenhagen Capacity

H.K.H. Prins Joachim deltager ved Copenhagen Goodwill Ambassadors’ årsmøde

Del

Når Copenhagen Goodwill Ambassadors’ årsmøde løber af stablen den 22-24. august, bliver det med deltagelse af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, som har været protektor for netværket siden 2008.

Hans Kongelige Højhed vil deltage ved gallamiddagen den 23. august i Børsens lokaler i København, hvor Prinsen blandt andet vil overrække prisen Copenhagen Goodwill Ambassadors Award. Årsmødet er en tilbagevendende begivenhed, hvor Goodwill ambassadører over hele verden samles i København for at mødes med korpsets interessenter.

 

Om Goodwill Ambassadors

Copenhagen Goodwill Ambassadors blev stiftet i 1996 og er et netværk af ca. 50 danske erhvervsfolk placeret i ledende stillinger i over 25 forskellige lande. Netværket er en velfungerende platform til national og international netværksetablering, branding og promovering af København samt Danmarks konkurrencedygtighed indenfor investeringsfremme, kultur og turisme. Formand er tidligere overborgmester, Jens Kramer Mikkelsen. Netværket drives af Wonderful Copenhagen og Copenhagen Capacity.

Om årsmødet

Årsmødet er nerven i Goodwill Ambassadors’ aktiviteter og består i sin kerne af dialog og diskussion med ministerielle organer, dansk erhvervsliv, kulturorganer, forsknings- og uddannelsesinstitutioner om dansk konkurrenceevne med det formål at identificere internationale udfordringer og løsninger for København og Danmark, samt at klæde Goodwill Ambassadørerne på til at promovere hovedstaden internationalt. Årsmødet vil i 2022 finde sted d. 22. – 24. august.

Gallamiddagen, hvor H.K.H. Prins Joachim deltager, finder sted i Børsen tirsdag d. 23. august kl. 19 – 22:30

Tid og sted:

23. august kl. 19-22:30

Børsen

Slotholmsgade 1

1217 København K

Pressetilmelding:

Presseansvarlig i Copenhagen Capacity, Mikkel Lauritzen

Telefon: +45 30901290

E-mail: mla@copcap.com

Tilmeldingsfrist: 22. august kl. 11

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity
Copenhagen Capacity
Nørregade 7 B
1165 København K

Copenhagen Capacity tiltrækker internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv. Målet er i endnu højere grad at gøre metropolregionen til en løftestang for hele Danmarks bæredygtige vækst. Vores arbejde udføres ved at udvikle og markedsføre regionens styrkepositioner i tæt samarbejde med relevante aktører og virksomheder. Copenhagen Capacity er en not for-profit erhvervsdrivende fond, der er finansieret af såvel offentlige aktører som private fonde og virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum