Hjørring Kommune

Hjørring Kommune udsætter 'GRAND OPENING' af nyt byggeri i Vrå

Del

Hjørring Kommunes krisestab har valgt at udsætte flere af de arrangementer, som var planlagt i forbindelse med fejringen af det nye byggeri i Vrå på grund af høj smitte med covid-19 i Hjørring Kommune.

De arrangementer, som er udsat, er: optog med skoleelever gennem Vrå den 10. december, åbent hus-arrangement for forældre og bedsteforældre den 17. december samt officiel indvielse af byggeriet den 21. december.

- Det er utrolig ærgerligt, at vi må udsætte de arrangementer, som var planlagt i forbindelse med fejringen af det nye byggeri i Vrå. Vi har glædet os til at vise det enestående byggeri frem, men for at vi kan være med til at begrænse smitte med covid-19, er det nødvendigt. Der bliver en ny dato for åbent hus-arrangement og officiel indvielse i det nye år, siger Jesper Carlsen, direktør for Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen.

Kontakter

Jesper Carlsen, direktør for Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen på mobil 30460337eller e-mail jc@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Hjørring Kommune inviterer til klimafejring og underskrivning af samarbejdsaftaler27.6.2022 14:01:26 CEST | Pressemeddelelse

Vi har lavet en klimahandlingsplan, der vil sikre os en CO2 reduktion på 86% i 2030, hvilket er mere ambitiøst end målene i Prisaftalen. Skal det lykkedes må alle gode kræfter i kommunen arbejde sammen, og vi har derfor indgået partnerskabsaftaler med det lokale erhvervsliv, organisationer og uddannelsesinstitutioner, som sammen med borgere og kommune skal hjælpe med at drive den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum