Region Hovedstaden

Hjemmevaccination i Region Hovedstaden er gået i gang

Del

De første ud af 150 sårbare og ældre er blevet vaccineret i eget hjem fredag, og lørdag bliver resten vaccineret ved den foreløbige indsats med hjemmevaccination i regionen

Hjemmevaccinationen i Region Hovedstaden er fredag gået i gang, hvor de første borgere er blevet vaccineret derhjemme af praktiserende læger. Det oplyser Region Hovedstadens Akutberedskab, der koordinerer den foreløbige indsats med hjemmevaccination.

150 af de mest sårbare og ældre borgere vil i løbet af fredag og lørdag blive vaccineret i eget hjem. De er blevet visiteret til hjemmevaccination, fordi de ikke tåler at blive transporteret udenfor eget hjem, fordi de fx er sengeliggende. Læs mere om hjemmevaccination

Borgerne er blevet visiteret til hjemmevaccination af egen læge og deres kommune, og der kan ikke bestilles tid til denne vaccinationsindsats. Borgerne bliver vaccineret med vaccinen fra Pfizer, og fremadrettet vil man i dialog med sundhedsmyndighederne vælge den vaccine, der er egnet til hjemmevaccination.

For yderligere kontakt regionens pressevagt på presse@regionh.dk

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Lokal vaccinationsindsats på vej i Frederikssund Kommune9.4.2021 15:11:57 CEST | Pressemeddelelse

Frederikssund Kommune og Region Hovedstaden planlægger sammen med praktiserende læger en forstærket vaccinationsindsats, der i første omgang kommer til at bestå af en fremskudt vaccination i Frederikssundhallen den 15. april, hvor op imod 150 af de ældste og mest sårbare borgere i målgruppe 2, 3 og 7 bliver vaccineret. Derudover kommer flere af kommunens praktiserende læger til at vaccinere i deres klinik i næste uge.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum