EWII A/S

Her er EWIIs nye repræsentantskab

Del

De sidste 15 dage har 200 kandidater kæmpet om pladserne i repræsentantskabet i EWII Koncernen, og nu er resultatet klar.

EWIIs repræsentantskabsvalg er nu afgjort, og listen med de 120 valgte medlemmer er offentliggjort. FOTO: EWII
EWIIs repræsentantskabsvalg er nu afgjort, og listen med de 120 valgte medlemmer er offentliggjort. FOTO: EWII

De 120 medlemmer, der fra 1. januar 2023 og fire år frem udgør EWII Koncernens øverste myndighed, kan findes på listen her www.ewii.dk/valg. Der er 51 nye ansigter blandt de 120 medlemmer. 

”Der er igen mange gode kræfter blandt de valgte, og det er min forventning, at vi går ind i en positiv periode med et stærkt repræsentantskab,” siger nuværende bestyrelsesformand, Anders Skovdal, der også selv blev valgt ind.

Repræsentantskabet samles fire gange om året, og dets første store opgave er at vælge bestyrelsen i EWII Koncernen.

Stor interesse for valget

Det høje antal kandidater har udløst kampvalg i samtlige seks af koncernens valgkredse, og stemmeprocenten blev 12. Dette er helt på niveau med repræsentantskabsvalget i november 2018 - her blev stemmeprocenten ligeledes 12 procent. 

Højeste stemmeprocent stod Fredericia-kredsen for: Her afgav 18 procent af de stemmeberettigede en stemme. I de resterende kredse fordelte stemmeprocenten sig således: Kolding-kredsen med 13 procent, Bornholm-kredsen med 12 procent, Middelfart-kredsen med 11 procent, Vejle-kredsen med otte procent og Vejen-kreds med fem procent.

Hos EWII glæder administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn sig over den store interesse for valget:

”Energiområdet er utroligt vigtigt, både i øjeblikket, hvor der er ekstra fokus på grund af de prisstigninger, vi har set i markedet det sidste år, men også fordi energiområdet er en hjørnesten i den vigtige grønne omstilling. Det er glædeligt at vi nu har et repræsentantskab på plads, og jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med såvel det nye repræsentantskab som den kommende nye bestyrelse og bestyrelsesformand,” siger Lars Bonderup Bjørn.

Nøgleord

Kontakter

Anders Skovdal, bestyrelsesformand i EWII Koncernen, på 20 63 31 52

Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør i EWII Koncernen, på 23 23 71 18

PR- og pressechef, Anya Palm, på 51 15 25 55

Billeder

EWIIs repræsentantskabsvalg er nu afgjort, og listen med de 120 valgte medlemmer er offentliggjort. FOTO: EWII
EWIIs repræsentantskabsvalg er nu afgjort, og listen med de 120 valgte medlemmer er offentliggjort. FOTO: EWII
Download

Links

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

Energikoncern: Prisstigninger rammer kunder med aconto-betaling hårdt på pengepungen22.9.2022 14:09:08 CEST | Pressemeddelelse

Forbrugere, der vil skifte elselskab, mødes af en aconto-regning på forventet forbrug, før de overhovedet har skiftet leverandør. Det medfører i forvejen urimeligt store straks-betalinger – og med prisstigninger vil det problem forværres, mener EWII Koncernen. Koncernen vil derfor have politikerne til at forbyde selskaber at opkræve betaling før forbrugstidspunktet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum