EWII A/S

Her er EWIIs nye bestyrelse

Del

Valget til EWIIs bestyrelse er vel overstået, og EWII kan nu præsentere de forbrugervalgte, der har stillet sig til rådighed for bestyrelsesarbejdet i koncernen de næste fire år.

EWII har valgt den bestyrelse, der skal sidde i koncernen de næste fire år. Modelfoto.
EWII har valgt den bestyrelse, der skal sidde i koncernen de næste fire år. Modelfoto.

Formand for bestyrelsen blev Anders Skovdal, der glæder sig til at begynde arbejdet. Valget som næstformand faldt på Morten Hansen.

”Det er altid spændende med en valgperiode, som der nu er sat et flot punktum for. Den nye bestyrelse er valgt af koncernens øverste myndighed, repræsentantskabet, og indeholder gode, solide kompetencer, så der er ingen tvivl om, at det er et stærkt hold. Vi kan trygt gå ind i 2023 sammen,” lyder det fra den netop valgte formand.

Også administrerende direktør i EWII Koncernen, Lars Bonderup Bjørn, er tilfreds med, at bestyrelsen nu er på plads.

”Det, jeg interesserer mig mest for, er at bestyrelsen har gode arbejdsbetingelser og bedste mulighed for at træffe de nødvendige beslutninger. Så for mit vedkommende glæder jeg mig over en livlig valgkamp med gode perspektiver, og nu ser jeg frem til et godt samarbejde – vi har meget, vi skal nå,” siger direktøren med reference til den igangværende energikrise, indefrysningsordningen, beslutningen om at blive landsdækkende på bredbåndsområdet, fibernettets udrulning, den grønne omstilling – og alt det løse.

Listen over den nye bestyrelse

Valgt i Kolding-kredsen er:

Jørn Pedersen, Morten Hansen, Per Bødker Andersen, Per Vinding Nielsen

Vejen-kredsen:

Bent Jørgensen.

Middelfart-kredsen:

Allan Buch

Fredericia-kredsen:

Carl Johan Sørensen, Kurt Dahl-Petersen, Peder Tind.

Vejle-kredsen:

Anders Skovdal, Jacob Bogh Nielsen, Jens-Anker Gjelstrup, Lotte Vestergaard.

Bornholm-kredsen:

Laila Larsen Kildesgaard, Maja Felicia Bendtsen.

Derudover er medarbejderne repræsenteret ved to medarbejderrepræsentanter: IT-konsulent Christian Holmgaard og bygningskoordinator Søren Kildesgaard. 

To view this video from www.ewii.dk, please give your consent at the top of this page.Læs om EWIIs nye repræsentantskab her

Nøgleord

Kontakter

Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør i EWII Koncernen, på telefon: 23 23 71 18

Billeder

EWII har valgt den bestyrelse, der skal sidde i koncernen de næste fire år. Modelfoto.
EWII har valgt den bestyrelse, der skal sidde i koncernen de næste fire år. Modelfoto.
Download

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

Energikoncern: Prisstigninger rammer kunder med aconto-betaling hårdt på pengepungen22.9.2022 14:09:08 CEST | Pressemeddelelse

Forbrugere, der vil skifte elselskab, mødes af en aconto-regning på forventet forbrug, før de overhovedet har skiftet leverandør. Det medfører i forvejen urimeligt store straks-betalinger – og med prisstigninger vil det problem forværres, mener EWII Koncernen. Koncernen vil derfor have politikerne til at forbyde selskaber at opkræve betaling før forbrugstidspunktet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum