YouGov Denmark

Her er danskerne favoritter inden for dagligvarer

Del

Dansk smør er kendt verden over, og Lurpak sidder tungt på imagetronen både når det handler om smør og dagligvarer i det hele taget.

YouGovs FMCG/CPG-ranking 2021 rangerer varemærker ud fra 6 forskellige imageparametre, nemlig kvalitet, generelt indtryk, værdi for pengene, anbefaling, omdømme og kundetilfredshed.

Danmarks top 10 inden for dagligvarer

For at se dette indhold fra d25d2506sfb94s.cloudfront.net, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Lurpak er populær verden over og er helt i top på den danske ranking med en score på 40,3, og ikke nok med at Arla kan glæde sig over Lurpak’s flotte placering, så er Arla selv kommet ind på andenpladsen med en score på 34,9. Tredjepladsen går til gengæld til Anthon Berg med score på 32,3.

Endnu et smørbrand fra Arla har sneget sig med i top 5, nemlig Kærgården på en fjerdeplads, mens femte- og sjettepladsen går til to øl-klassikere, nemlig Carlsberg og Tuborg.

Et enkelt af supermarkedernes egne brands har også fundet vej ind på top 10, og det er Änglamark på syvendepladsen foran brands som Toms, Løgismose og Rynkeby.

Vil du vide, hvordan dit varemærke klarer sig? Eller høre mere om YouGov BrandIndex? 

Kontakt os

Om rankingen

Rankingen er udarbejdet ved hjælp af YouGov BrandIndex-indeksscore, som er gennemsnittet af 6 forskellige imageparametre: Kvalitet, Generelt indtryk, Værdi for pengene, Anbefaling, Omdømme og Kundetilfredshed.

YouGov BrandIndex er tilgængelig i 55 markeder over hele kloden og gennemfører mere end elleve millioner interviews hvert år i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten og Australasien.

I Danmark sammenligner BrandIndex mere end 450 brands. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

Data er fra 1. august 2020 til 31. july 2021.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

Om YouGov 

YouGov er et international research- og dataanalysevirksomhed. Vores mission er at levere en kontinuerlig strøm af nøjagtige data om forbrugeres holdning verden over.

Vores 15 millioner registrerede medlemmer udgør et stærkt engageret forbrugerpanel, der dagligt leverer tusindvis af datapunkter om deres meninger, holdninger og adfærd. Vi kombinerer denne kontinuerlige strøm af data med vores analyse-ekspertise for at opnå indsigter, som organisationer og virksomheder kan bruge til at opnå et bedre beslutningsgrundlag.

Med kontorer i Storbritannien, Nordamerika, Kontinentaleuropa, Norden, Mellemøsten, Indien og Stillehavsasien har YouGov et af verdens største markedsanalysenetværk.

YouGov

Best panel

Best data

Best tools

For yderligere information besøg yougov.com.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum