Danske Spil A/S

Her er Danske Spils dom: Sådan er de danske chancer for at gå videre i Europa

Del

Gode chancer for både FC Midtjylland og FC København – Brøndby og Randers får det svært.

Aldrig før har dansk fodbold har haft fire hold med i de europæiske gruppespil, og så bør chancen vel også være historisk stor for at få dansk fodbold med i knald-eller-fald-kampene efter nytår.

Eller hvad?

Danske Spil vurderer her, umiddelbart efter lodtrækningen til Europa League- og Conference League-gruppespillet, hvilke danske hold, der har den største chance for at gå videre.

Bedst ser det ud for FC København, der var i første seedningslag i lodtrækningen til Conference League og trak PAOK (Grækenland), Slovan Bratislava (Slovakiet)og Lincoln Red Imps (Gibraltar).

Det vurderer Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil og har sat oddset på et videre avancement til københavnerne på 1,13 og 1,70 til at vinde gruppen.

- Conference League er den mindst prestigefyldte af de tre europæiske turneringer, og FC København har erfaring fra både Europa League og Champions League. Danske Spil ser dem som favoritter til at vinde gruppen, hvor PAOK formentlig bliver den største konkurrent.

Der er ifølge Danske Spil 85 procents chance for, at FC København ender på en af de to øverste pladser i gruppen og dermed går videre.

Gode chancer for de midtjyske ulve
Også FC Midtjylland har gode chancer for at gå videre, vurderer Danske Spil.

Midtjyderne er med i Europa League-gruppespillet, hvor de skal møde Braga (Portugal), Røde Stjerne (Serbien) og Ludogorets (Bulgarien).

- Det er en forholdsvis god lodtrækning, og FC Midtjylland har gode chancer mod alle tre hold. Derudover har midtjyderne i de seneste sæsoner tanket god erfaring ude i Europa, så vi vurderer, at de er blandt de tre favoritter til at gå videre. Men det er meget lige mellem Braga, Røde Stjerne og FC Midtjylland, siger Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil giver pengene 1,55gange igen for et avancement til FC Midtjylland, og der er odds 2,30 på, at midtjyderne ikke går videre.

Brøndby og Randers skal overraske
De forsvarende danske mestre fra Brøndby er med i Europa League-gruppespillet, hvor Lyon (Frankrig), Rangers (Skotland) og Sparta Prag (Tjekkiet) venter.

Og det bliver noget af en mundfuld, vurderer Danske Spil.

- Rangers vandt det skotske mesterskab helt suverænt sidste år, og Lyon er et stort hold, der tidligere er nået langt i Champions League. Så Brøndby får det svært og skal formentlig kæmpe med Sparta Prag om at snuppe tredjepladsen. Det vil være en overraskelse, hvis Brøndby kommer videre fra denne gruppe, siger Peter Emmike Rasmussen.

Det samme gælder, hvis Randers spiller sig videre fra Conference League – klubbens første europæiske gruppespil nogensinde.

- Ja, det må man sige. Og kronjyderne har også fået svære modstandere i AZ Alkmaar (Holland) og CFR Cluj (Rumænien), mens der nok er lidt større chancer mod Jablonec (Tjekkiet), siger Peter Emmike Rasmussen.

Hvis Brøndby og Randers overraskende sætter sig på en af de to øverste pladser i deres grupper, kan du få dine penge henholdsvis 4 og 2,90gange igen.

De europæiske gruppespil starter i midten af september.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum