Turbine Forlaget A/S

Hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta

Del

Vicky Bennisons mission med Bedstemors pasta er at redde traditioner og madkundskab fra at forsvinde. Derfor får hun de italienske bedstemødre til at dele ud af deres færdigheder og håndelag, så hemmeligheden bag den lækre hjemmelavede pasta ikke går tabt.

Bogens forside.
Bogens forside.

Lær at lave pasta som en rigtig italiensk nonna. I bogen Bedstemors pasta underviser ægte italienske bedstemødre i at lave verdens bedste og tidsløse pastaretter.  De har brugt et helt liv på at lave pasta, fordi de elsker at lave mad. ”Når du har de bedste ingredienser, så behøver du slet ikke bekymre dig om madlavningen. Ingredienserne gør alt arbejdet”, siger 85-årige Lucia.

På YouTube-kanalen ”Pasta Grannies” formidler Vicky Bennison og bedstemødrene alle deres tips og gode historier fra de italienske familiegryder. Omkring en million seere følger kanalen, så det ser ud til at Vicky Bennison har held til at fuldføre sin mission om at redde traditionerne for at dø ud. Og nu findes opskrifterne også på dansk i den gedigne kogebog Bedstemors pasta.

Opskrifterne kommer fra hele Italien, og inviterer alle helt ind i hjertet af de italienske hjem, mens man lærer at lave lækker italiensk mad. De forskellige typer pasta går lige fra pici, en type håndrullet spaghetti, som er meget simpel at lave, til lumachelledella duchesse, små, foldede kanelsmagende rør, der kræver både håndelag og udholdenhed. Men bogen er ikke bare et kompendium med pastaretter, det er en fortælling om ni fantastiske kvinders liv, der viser, at med den rette viden og lidt øvelse, så er det muligt for enhver at lave ægte, autentisk italiensk mad, som er både frisk og smuk.

Fakta om bogen: 

Titel: Bedstemors pasta – Hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta
Forfatter: Vicky Bennison
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740672404
Sidetal: 258
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 1. oktober 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside.
Bogens forside.
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Fortællinger fra den nordiske surfkultur i Thy19.10.2021 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

På den danske vestkyst gemmer sig et vindblæst kulturfænomen: Cold Hawaii. Navnet dækker over en bestemt strækning, hvor folk flokkes til fra resten af Danmark og hele verden for at surfe. Selvom det ikke er noget, vi ellers har tradition for her i Danmark, så er vestkystens bølger trods stiv kuling yderst velegnede, og i en ny bog giver folk fra lokalområdet deres indblik i livet med den nordiske surfkultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum