Danske Spil A/S

Heldig midtjyde scorer 19 millioner i Lotto

Del

Førstepræmiepuljen i Lotto er steget og steget de sidste par uger, men nu blev det endelig tid til at finde en vinder.

Det eneste der skulle til for at snuppe den store pulje på 19 millioner kroner, det var syv helt rigtige tal. Det fandt en midtjyde ud af på den rigtig gode måde. 

Den heldige midtjyde købte nemlig en kupon med akkurat de tal hos vores forhandler Shell Ryomgaard i Syddjurs Kommune. Vi skal helt tilbage til 2019, for at finde en tidligere vinder fra samme kommune, som dengang vandt Millionærgarantien i Lotto. Vinderen kan dermed nyde foråret med svimlende 19 millioner skattefri kroner på kontoen. 

Faktisk blev det til hele tre nye millionærer ved lørdagens Lotto trækning. For vanen tro skal der findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Den ene vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon hos Føtex Vesterbro i Odense Kommune, mens den anden vinder spillede med fra Aalborg Kommune, og havde købt sin kupon hos Føtex Food Hasseris. 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem et stort tillykke.

Vindertal:

10, 17, 18, 21, 30, 34, 36

Tillægstal:

15

Lotto:

-   Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-   Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-   Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum