Escalate ApS

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus

Del

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

Unikt koncept for dem der vægter kvalitet, høj service og professionel rådgivning


Bag HEIMDALL’S står iværksætterduoen, Anders Redder og Patrick Bach, der fra begyndelsen har haft fokus på at skabe et enestående koncept indenfor branchen for høreapparater. Et koncept, hvor det på alle niveauer er klienten, der står i fokus – det gælder både i forhold til produktløsning og service. Duoen (som begge har deres ben indenfor forretningsudvikling for en høreapparatsproducent) har udviklet HEIMDALL’S på baggrund af det skæve forhold mellem produkt og forbruger, som de kunne konstatere, fandt sted indenfor både det offentlige og private område med høreapparater.

De har vendt hele konceptet med rådgivning, service og produktudvælgelse på hovedet og har skabt en forretning, hvor det er kundens behov, der er i centrum for hele servicepakken.

Hvor der hos andre høreklinikker i Danmark præsenteres et begrænset udvalg af høreapparater, der ofte er fremstillet hos 1-2 producenter, fås der et bredere udvalg hos HEIMDALL’S. Anders og Patrick har siddet med hos producenterne og kan tilbyde produkter fra 5 forskellige producenter – hvoraf 4 af dem er danske.

Uvildig høreklinik for den erhvervsaktive del af befolkningen

Det er HEIMDALL’S identitet som uvildig høreklinik, der er kilden til unikheden på alle niveauer. Det er ikke kun i forhold til service, indhold og forretningskoncept, at den kundefokuserede og kvalitetsbevidste høreklinik skiller sig markant ud på markedet.

Den moderne klinik henvender sig til den erhvervsaktive befolkning. Grundlæggerne af klinikken ønsker et opgør med, at høreapparater kun skulle være for den modne del af befolkning. Høretab- og nedsættelse er tilstande, som både børn, unge og voksne oplever. HEIMDALL’S har kunder fra 20-90 år og hjælper hver dag danskere med at få livskvaliteten tilbage. Det anslås at omkring 800.000 personer i Danmark lider af høretab.

En af de unikke ting ved HEIMDALL’S er at klienterne ikke behøver at møde op flere gange til undersøgelser, tjek, tilretning og justering af høreapparaterne. Klienterne får en specialiseret helhedsløsning, hvor de kun behøver at befinde sig fysisk i en af afdelingerne på enten Fyn, Sjælland eller nu i Jylland én gang. Dette tilgodeser særligt den immobiliserede eller travle del af befolkningen.

Kåret som ”Månedens Iværksætterprofil” af Dansk Industri (DI) i januar 2021

På trods af den korte tids eksistens har HEIMDALL’S allerede trukket overskrifter og modtaget anerkendende titler hos respekterede organisationer og brancheforeninger. I januar 2021 blev høreklinikken kåret som ”Månedens Iværksætterprofil” som følge af det enestående koncept og den succesfulde opstart.

Det er servicepakken med fokus på digitalisering, som DI hæfter sig ved i deres kåring. Når først klienten har fået sit høreapparat, klares alle justeringer via sin smartphone. Dermed behøver de ikke bruge tid, mental energi og transportudgifter på at komme til og fra deres hørecenter i tide og utide. Servicen og hjælpen kan klares, mens klienterne er derhjemme – hvilket for mange har været en stor hjælp under Covid-19 med de udfordringer det har skabt i forhold til mobilitet.

Som noget enestående har HEIMDALL’S udvidende åbningstider i forhold til de tekniske justeringer. Dermed kan klienterne få hjælp til tilretning af lydkvaliteten af deres høreapparater, når de befinder sig i de omgivelser, hvor du oplever gener.

Strategisk placering i Jylland der matcher forretningskonceptet


Pr. 1. juni 2021 er HEIMDALL’S klar til at hjælpe mennesker fra såvel Aarhus som resten af Jylland.

Placeringen af den nye afdeling ved Aarhus V. er nøje udvalgt som følge af den strategiske beliggenhed.

Eftersom de fleste kunder hos høreklinikken kun møder op én gang, er det praktisk med en god beliggenhed, der ligger tæt på motorvejsnettet ved E45.

Når nye klienter møder op hos HEIMDALL’S, mødes de af dedikerede hørespecialister, der har god tid til
at betjene dem. Der bliver lavet høreprøve og lovpligtige undersøgelser samtidig med, at klienterne får personlig vejledning og hjælp, når det rette høreapparat udvælges til dem.

Patrick Bach udtaler : Vi ønsker grundlæggende at gøre det nemmere at få høreapparater, men samtidig også højne kvaliteten omkring produkt og service – derfor er HEIMDALL’S er godt alternativ til de traditionelle høreklinikker. Vi glæder os til at give den mulighed til Aarhus og resten af Jylland.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum