headspace

headspace på vej til Kalundborg

Del

I starten af næste år slår Det Sociale Netværk/headspace Danmark dørene op til et nyt headspace-center i Kalundborg. Centeret bliver det andet center i Vestsjælland efter headspace Slagelse åbnede tidligere på året. Dermed får unge i Kalundborg også ”nogen at tale med”.

At headspace nu kommer til Kalundborg, glæder Kalundborgs borgmester Martin Damm (V):

”headspace bliver et rigtigt godt supplement til de eksisterende tilbud i Kalundborg Kommune målrettet sårbare børn og unge, og jeg ser meget frem til samarbejdet. Jeg håber, at vi gennem samarbejdet med headspace kan nå endnu flere unge, som har udfordringer med at fastholde tilknytningen til enten arbejde eller uddannelse.”

Mange steder i landet har headspace held til at nå de unge, som ikke af sig selv opsøger de kommunale tilbud. I forbindelse med nogle af forløbene i headspace bliver der brobygget til kommunale eller til andre relevante tilbud i lokalområdet. Dermed hjælpes flere unge tidligere.

”Vi har længe ønsket at åbne i Kalundborg og kan næsten ikke vente med at åbne for børn og unge i Kalundborg Kommune. Ved at bruge headspace som et supplement til de øvrige tilbud, når vi bredere ud og får fat på langt flere unge, inden de måske bliver så syge, at de skal have egentlig behandling,” siger stifter af og protektor for foreningen Det Sociale Netværk, Poul Nyrup Rasmussen.

Samarbejdet med Kalundborg Kommune betyder bl.a., at kommunen vil have fremskudte medarbejdere fysisk til stede i headspace Kalundborg. De fremskudte kommunale medarbejdere sikrer brobygning og vidensdeling mellem headspace og de offentlige tilbud. Ingen andre civilsamfundstilbud har som headspace fremskudte kommunale og regionale medarbejdere integreret i den daglige drift over hele landet.

Hvis du er interesseret i at blive ungerådgiver eller frivillig i headspace Kalundborg, så kontakt centerchef Mette Truesen på: mt@headspace.dk.

Nøgleord

Kontakter

Mads Damkjær Nielsen, kommunikationschef i Kalundborg Kommune, mob. 2388 6223, mail: madn@kalundborg.dk.

Jakob Risom Langelund, kommunikationschef i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, mob. 6165 6540, mail: jr@detsocialenetvaerk.dk.

Information om headspace

headspace
headspaceheadspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små, og de kan dumpe ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace er fysisk til stede i mere end 20 danske kommuner og er tilgængeligt online via chatfunktionen på headspace.dk. headspace tilbyder også en anonym videochat.

headspace har en række centre landet over, hvor unge mellem 12-25 kan dukke op uden forudgående aftale og tale om alt, der ligger dem på sinde. headspace hjælper årligt over 9000 unge mennesker på landsplan. Det er blevet til 55.000 unge, som headspace har hjulpet godt videre i livet siden 2013.

.

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum