headspace

headspace modtager kvalitetsstempel af RådgivningsDanmark

Del

headspace Danmark – et initiativ under foreningen Det Sociale Netværk – er nu blevet akkrediteret af brancheforeningen RådgivningsDanmark, der samler og løfter kvaliteten på NGO-rådgivningsfeltet. Det betyder, at rådgivningen har været igennem en kvalitetsvurdering af, hvorvidt tilbuddet lever op til en række fælles standarder for rådgivningstilbud. headspace er det hidtil største face-to-face rådgivningstilbud, der er blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark.

headspace Danmark tager med stolthed og glæde imod dette kvalitetsstempel. Det gør det klart for både os selv, de unge, der kommer i vores headspace-centre, og vores eksterne samarbejdspartnere, at vi leverer rådgivning af høj kvalitet til børn og unge over hele landet, der bliver set, mødt og hørt hos os. Akkrediteringen er i tråd med Folketingets ønske om at synliggøre, sikre og løfte kvaliteten i den sociale rådgivningsbranche indenfor civilsamfundet.

”Akkrediteringen viser, at headspace-modellen er af høj kvalitet, og at vores tilgang til de unge er den helt rette. Den viser også, at de unge kan forvente samme høje professionalisme i alle vores centre uanset, hvor i landet de ligger. Auditorerne har jo netop været på besøg i centre på tværs af landet. Og det er meget vigtigt for os, at tilgangen til de unge er den samme overalt,” siger Trine Hammershøy, direktør for Det Sociale Netværk/headspace Danmark.

Auditorerne fra RådgivningsDanmark, der i forbindelse med akkrediteringen var på besøg hos headspace, fremhævede flere konkrete punkter om styrken ved headspace i deres rapport. Det fortæller RådgivningsDanmarks direktør Trine Krab Nyby.

”I headspace evner I at få den særlige headspaceånd til at leve på tværs af afdelingerne på aldeles transparent vis, og ifølge auditorerne formår I at implementere og praktisere brobygning til andre tilbud på en gennemført måde. De har også hæftet sig særligt ved, at ledelsen i København evner at skabe en oplevelse af nærhed for den enkelte centerchef – også dem som er langt væk fra hovedstaden og både ansatte og frivillige taler om headspace med stolthed,” siger hun.

Kontakter

Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, mob. 2090 4993, mail: th@detsocialenetvaerk.dk.

Trine Krab Nyby, direktør i RådgivningsDanmark, mob. 6131 7062, mail: tkn@radgivnings.dk.

Vedhæftede filer

Information om headspace

headspace
headspaceOm headspace
headspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små. headspace er fysisk til stede i en lang række danske byer og hjælper årligt over 9000 unge mennesker på landsplan. Det er blevet til mere end 50.000 unge, som headspace har hjulpet godt videre i livet siden 2013.

Om RådgivningsDanmark
Brancheforeningen RådgivningsDanmark synliggør og sikrer kvaliteten i den gratis, sociale rådgivningsbranche ved hjælp af en akkrediteringsordning – til gavn for brugere og alle andre aktører, der beskæftiger sig med rådgivning. RådgivningsDanmark styrker sine medlemmers organisatoriske og faglige udvikling ved at arbejde med fælles kvalitetsstandarder og facilitere videndeling og kvalitetsudvikling gennem netværk, faglige arrangementer mv. Foreningen samler og styrker ligeledes branchen ved at tale rådgivningsfeltet op og ved at varetage fælles faglige og politiske interesser på tværs af branchen.

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

headspace Danmark lancerer kampagnen ’Kære forældre’17.8.2020 12:07:11 CESTPressemeddelelse

headspace Danmarks nye kampagne ”Kære forældre,” der lanceres i dag, sætter fokus på den svære samtale mellem forældre og barn. Den skal sende et budskab om, at det er helt normalt at kommunikationen slår knuder, især der, når børn bliver til unge voksne. De to skuespillere Peter Mygind og Ellen Hillingsø medvirker i de to kampagnefilm. Forfatteren Peter Øvig og hans søn Aske fortæller også om deres erfaringer med headspace.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum