Haderslev Kommune

Hassan er ny hotspotchef i Haderslev Kommune

Del

Haderslev Kommune har ansat Hassan Najem som ny hotspotchef. Hassan skal fortsætte den gode retning med at forebygge kriminalitet i Haderslev Kommune.

I 2017 styrkede Haderslev Kommune forebyggelsen af kriminalitet med en funktion som hotspotchef. Hotspotchefen skal koordinere det forebyggende arbejde med kriminalitet på tværs af alle afdelinger i kommunen og være leder for SSP-samarbejdet. Erfaringen viser, at indsatsen virker, så da Lærke Mogensen tidligere på året søgte nye udfordringer, slog Haderslev Kommune straks stillingen op.

Et enigt ansættelsesudvalg har nu ansat Hassan Najem. Hassan er i gang med sit studie i statskundskab ved SDU, som han afslutter til sommer. Under sit studie har han arbejdet med kriminalitetsforebyggelse som studentermedarbejder i Haderslev Kommune. Derudover har han blandt andet erfaring som konsulent i Styrelsen for International Rekruttering og Integration og undervisning på Syddansk Universitet.

”Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Hassan, der både har den erfaring og viden, der skal til i det her job. Vi kan se, at vores indsats siden 2017 har virket, for kriminaliteten i Haderslev er faldet, og det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte med Hassan”, siger Henning Riistofte der er børn og ungechef i Haderslev Kommune.

Udover den erfaring Hassan har fra studiejobbet kender han også kommunen godt. Han er nemlig opvokset i Haderslev, hvor han stadig bor sammen med sin søn. Tidligere har han også arbejdet som lærervikar og været frivillig fodboldtræner i Haderslev.

Hassan tiltræder stillingen som hotspotchef den 1. januar 2020.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Et usædvanligt samarbejde skal forbedre vandkvaliteten i Haderslev Fjord17.6.2021 08:23:04 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på året satte Sønderjysk Landboforening (SLF), Provas og Haderslev Kommune gang i et projekt, hvor man sammen vil finde ud af, hvad der skal til for at forbedre vandkvaliteten i Haderslev Fjord. Nu ligger den første rapport om årsagerne til den dårlige vandkvalitet klar, og den peger på løsninger, der involverer alle tre parter. Men der er også behov for mere præcise målinger fra Miljøstyrelsen, så der tages højde for de særlige lokale forhold, så pengene prioriteres rigtigt.

Flagstænger i Slotsgadekvarteret7.6.2021 08:38:49 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man går en tur i Haderslevs historiske bykerne, lægger man måske mærke til de mange holdere på husenes facader, hvor der kan monteres en flagstang. På rigtig mange huse blev der i genforeningstiden opsat flagstænger, hvor Dannebrog kunne veje til fejring. Nu er 100 år gået og mange flagstænger er forsvundet igen – men ikke alle! I Slotsgade findes også mange af disse historiske spor, og det er dem, der har inspireret et nyt projekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum