Ishøj Kommune

Har du brug for at tale om demens?

Del

Tirsdag den 27. september kl. 17 kan du tage forbi Kulturium Bibliotek i Ishøj og få en snak om demens med Elena Custura, som er demensfaglig projektleder i Ishøj Kommune

Elena Custura
Elena Custura

Går du og bekymrer dig om demens enten i forhold til dig selv eller en pårørende? Måske du synes, at du går rundt og glemmer ting, men betyder det, at du er dement?

Kom til åben rådgivning om demens i Kulturium Bibliotek i Ishøj tirsdag den 27. september kl. 17. Her kan du få svar på spørgsmål som ’Hvad er demens?’ og ’Hvordan er symptomerne?’.

”Arrangementet handler om at få afmystificeret demens”, fortæller Elena Custura, som til daglig er demensfaglig projektleder i Ishøj Kommune.

Under den åbne rådgivning om demens vil der være praktiske redskaber og mulighed for at tage tests.

Du kan også høre om projektet ’Pas på dig selv’, der har fokus på dig, der er pårørende.

Gratis arrangement uden tilmelding

Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op på Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, 2635 Ishøj.

Læs mere på ishojbib.dk.

Kontakter

Elena Custura, demensfaglig projektleder, elecu@ishoj.dk

Billeder

Elena Custura
Elena Custura
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum