Ishøj Kommune

Har du brug for at tale om demens?

Del

Mandag den 4. oktober kl. 17 kan du tage forbi Kulturium Bibliotek i Ishøj og få en snak om demens med Elena Custura, der er demensfaglig projektleder i Ishøj Kommune

Elena Custura
Elena Custura

Har du nogensinde en bekymring om dig selv eller en af dine pårørende i forhold til demens? Tænker du for eksempel ”Jeg synes, jeg går rundt og glemmer. Betyder det, at jeg er dement?”

Så kom forbi Kulturium Bibliotek i Ishøj til åben rådgivning om demens og få svar på spørgsmål som ”Hvad er demens?” og ”Hvordan er symptomerne?” Der vil være praktiske redskaber og mulighed for at tage tests.

Du kan også høre om projektet Pas på dig selv, der har fokus på dig, der er pårørende.

”Arrangementet handler om at få afmystificeret demens,” fortæller Elena Custura, som til daglig er demensfaglig projektleder i Ishøj Kommune.

Gratis arrangement uden tilmelding

Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op på Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, 2635 Ishøj mandag den 4. oktober kl. 17-18.30.

Kontakter

Wenche Andreasen, bibliotekar, Kulturium Bibliotek: wca@ishoj.dk

Billeder

Elena Custura
Elena Custura
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum