Aleris-Hamlet Hospitaler

Hanne Zingenberg er tiltrådt som ny hospitalschef for Aleris-Hamlets hospital i Søborg

Del

53 årige Hanne Zingenberg tiltrådte d. 13. juli som ny hospitalschef for Aleris-Hamlet København, som med mere end 11.000 operationer om året er det største af Aleris-Hamlets 6 privathospitaler.

Hanne Zingenberg, ny hospitalschef for Aleris-Hamlets hospital i Søborg
Hanne Zingenberg, ny hospitalschef for Aleris-Hamlets hospital i Søborg

Hanne Zingenberg kommer fra en stilling som hospitalschef på Privathospitalet Danmark. En stilling som hun med succes har bestredet siden 2012.

Hanne Zingenberg er oprindeligt uddannet lægesekretær, og har flere ledelsesuddannelser bag sig bl.a. Diplomuddannelse i ledelse fra IH, projektledelse etc. fra Rambøll m.fl. Hun har desuden erfaring fra stillinger som Sekretariatschef hos Privathospitalet Danmark og som Klinikchefsekretær på Rigshospitalet.

”Det er en erfaren leder med stor viden om vores kerneforretning og branche, der træder ind ad døren, og hun vil kunne bidrage med en stor viden om optimal hospitalsdrift, siger adm. direktør Michael Gram Kirkegaard.

Netop disse kompetencer kommer i spil i forbindelse med, at hospitalet i løbet af efteråret udvider med 3 moderne operationsstuer samt flere ambulatorierum og dagskirurgiske pladser som følge af flytning af alt aktivitet fra Parken til Søborg.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Danmarks største privathospital og sammen med kompetente medarbejdere inden for mange fagområder at sikre den bedste kundeoplevelse hos os og samtidig bidrage til den fælles udvikling af fremtidens sundhedsvæsen”, udtaler Hanne Zingenberg.

Nøgleord

Kontakter

Pressekoordinator
Birgitte Hoffmann
+45 2968 7665

Billeder

Hanne Zingenberg, ny hospitalschef for Aleris-Hamlets hospital i Søborg
Hanne Zingenberg, ny hospitalschef for Aleris-Hamlets hospital i Søborg
Download

Vedhæftede filer

Information om Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet HospitalerAleris-Hamlet Hospitaler er – med mere end 30 specialer og afdelinger i Esbjerg, Herning, Ringsted, København, Aalborg og Aarhus – Danmarks største og bredest dækkende privathospital. Aleris-Hamlet Hospitaler omsatte i 2019 for 750 mio. og har ca 1.000 ansatte. 

www.aleris-hamlet.dk

Følg pressemeddelelser fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Psykologens seks råd til coronatrætte danskere10.2.2021 09:15:21 CETPressemeddelelse

Psykologer landet over har travlt under coronakrisen, og nu hvor tredje bølge med nye mutationer af covid-19 rammer Danmark, kan fremtiden for mange virke mere usikker end før. Ventetiden kan skabe en følelse af håbløshed, og vores begrænsede sociale kontakt fremkalder, hvad Chefpsykolog Annette Gaard kalder ’social sult’. Hun deler her seks råd til, hvordan man undgår, at coronaisolation udvikler sig til ensomhed.

Nu åbner Aleris-Hamlet for fedmeoperationer i Esbjerg19.11.2020 13:16:57 CETPressemeddelelse

Danmarks førende kæde af privathospitaler Aleris-Hamlet åbner nu op for fedmeoperationer på hospitalet i Esbjerg. Det har tidligere kun været muligt på hospitalerne i Aarhus og København, men med den nye udvidelse i Region Syddanmark, vil Aleris-Hamlet kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på fedmeoperationer og øge trygheden og bekvemmeligheden for patienterne, som nu kan blive opereret tæt på hjemmet.

Markant flere kvinder overvejer en brystoperation1.7.2020 07:11:00 CESTPressemeddelelse

En ny undersøgelse fra Aleris-Hamlet viser, at mere end hver sjette danske kvinde overvejer at få ændret på sine bryster. Det er en markant stigning sammenlignet med tal fra sidste år. Undersøgelsen viser endvidere, at det er blevet mere socialt acceptabelt at få foretaget en brystoperation. Danskernes efterspørgsel har dog ændret sig mod det mere naturlige, mens der er forskel på de ældre og yngre kvinders syn på kosmetiske operationer.