Kræftens Bekæmpelse

Håndboldstjerner og tv-læge træder til for kræftsagen under Touren

Del

Kom og hep på stjernerne Lars Christiansen og tidligere ’Vild med Dans’-vinder Christina Roslyng samt tv-læge Charlotte Bøving. De spinner til fordel for kræftsagen, når Tour de France-feltet rammer Sønderborg.

Du kender dem fra dit tv. Håndboldstjernerne Lars Christiansen og Christina Roslyng samt tv-læge Charlotte Bøving. Søndag 3. juli kan du møde dem live, når de træder til for kræftsagen. Flere kendisser stiller nemlig op til spinning-event i forbindelse med, at Tour de France feltet slutter 3. etape i Sønderborg.

Trekløveret ser frem til at være del af tour-fællesskabet. Lars Christiansen, som også er vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse, er på hjemmebane, når han søndag får sved på panden for en god sag:

- Det er så fedt, at Tour de France kommer til min fødeby Sønderborg. Jeg har fulgt løbet tæt siden ’96, hvor Bjarne Riis vandt, og at jeg samtidig få lov til at træde i pedalerne for kræftsagen, der står mit hjerte nær, gør det hele endnu bedre, siger Lars Christiansen.

Kendisserne skal, mens de spinner foran hotel Alsik i Sønderborg, aktivere deres netværk på sociale medier og opfordre dem til at donere penge til kræftsagen.

Derfor er Kræftens Bekæmpelse med
Jesper Fisker, adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse, spinner også med i Sønderborg. Han er glad for det helt unikke samarbejde mellem Tour de France Grand Départ og Kræftens Bekæmpelse.

- Kræftens Bekæmpelse har valgt at være del af touren for at hylde alle hjælperytterne. De store ryttere, der mange gange løber med alle overskrifterne, er afhængige af deres hjælperyttere. Det samme gør sig gældende for kræftpatienter, som har brug for, at deres nærmeste og kære træder til og støtter dem gennem et kræftforløb. Vi er glade for, at vi nu kan være med til at sætte fokus på alle dem, der træder til, siger Jesper Fisker.

Kræftens Bekæmpelses vision om et liv uden kræft kan kun lykkes med en stor folkelig opbakning til foreningens aktiviteter inden for forskning, forebyggelse samt patient- og pårørendestøtte.

- På den måde er vi alle hjælperyttere for dem, vi støtter, fastslår Jesper Fisker.

Kontakter

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum