Guldborgsund Kommune

Håndboldspillerne er kommet på græs

Del

Nye udendørs håndboldbaner ved hallerne i Nykøbing Falster

Vi er vant til at håndbold spilles indendørs men med COVID-19 som ”ny” spiller på banen, har NFH og Guldborgsund Hallerne været nødt til at tænke kreativt.   

Guldborgsund Hallerne har optegnet håndboldbaner på græsarealerne uden for Nykøbing Falster Hallen samt ved atletikbanen. Det var til stor glæde for NFH, da de dermed har fået mulighed for at genoptage deres træning – dog på lidt alternativ vis. 

Selvom det bliver uden harpiks, og det er lidt svære at drible med bolden, så er der god stemning og energi på de forskellige udendørs baner. Formanden for NFH, Lasse Kok fortæller: ”Selvom det er udendørs, er det fedt at komme i gang igen, og vi må konkludere, at det fungerer rigtig godt. Vi er super glade for at samle både unge og seniorer 2-3 gange om ugen til træning udenfor. Det er mange år siden, vi sidst har været på græs. Vi har været vant til at spille strandhåndbold, men med erfaringen fra græsbanerne samt det gode samarbejde med Guldborgsund Hallerne, er vi ikke afvisende for at benytte lignende baner i sommerhalvåret i fremtiden fx i forbindelse med vores Håndboldskole”.   

I starten blev der optegnet én enkelt udendørs håndboldbane, men det viste sig hurtigt, at det ikke var nok. Der var stor opbakning til at komme i gang med at spille håndbold igen, og der blev derfor hurtigt lavet en minihåndboldbane til de mindste og to ekstra baner ved den gamle atletikbane. Det er nu muligt for næsten alle medlemmer at spille håndbold – lige fra u-7 til seniorer.   

”Det er fantastisk at se, at børn, unge og ældre igen har muligheden for at samles om noget, der giver os energi og anledning til mange grin og smil. Det er dejligt, at vi som kommune endnu engang beviser, at vi har et foreningsliv, der ser muligheder frem for begrænsninger” siger Martin Lohse, formand for Kultur, - Fritid- og Bosætningsudvalget.   

På grund af den store opbakning er optegning af håndboldbanerne nu lagt ind i Guldborgsundhallernes drift, og NFH kan derfor glæde sig over fremover at kunne fortsætte med at spille håndbold.

Kontakter

Lasse Kok
Formand for Nykøbing Falster Håndboldklub
Tlf. 61 22 01 11
E-mail: lasse.kok@gmail.com

Mark Stig Andersen
Leder for Guldborgsund Hallerne & Nykøbing Falster Teater
Tlf: 25180151
E-mail: msan@guldborgsund.dk

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Tre ugers gratis kulturpas til børn og unge8.7.2021 06:03:03 CEST | Pressemeddelelse

Gratis kulturoplevelser i kulturinstitutionernes skuldersæson skal være med til at udvide Guldborgsund Kommunes indsats for at være en dannelseskommune, og skal styrke kendskabet til kommunens mange kulturtilbud. Kulturpasset starter som et pilotprojekt med fire udvalgte kulturinstitutioner, og planen er at så mange institutioner som muligt kommer med. Indsatsen skal samtidig sikre flere besøgene hos kommunens kulturinstitutioner uden for højsæsonen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum