Guldborgsund Kommune

Håndboldspillerne er kommet på græs

Del

Nye udendørs håndboldbaner ved hallerne i Nykøbing Falster

Vi er vant til at håndbold spilles indendørs men med COVID-19 som ”ny” spiller på banen, har NFH og Guldborgsund Hallerne været nødt til at tænke kreativt.   

Guldborgsund Hallerne har optegnet håndboldbaner på græsarealerne uden for Nykøbing Falster Hallen samt ved atletikbanen. Det var til stor glæde for NFH, da de dermed har fået mulighed for at genoptage deres træning – dog på lidt alternativ vis. 

Selvom det bliver uden harpiks, og det er lidt svære at drible med bolden, så er der god stemning og energi på de forskellige udendørs baner. Formanden for NFH, Lasse Kok fortæller: ”Selvom det er udendørs, er det fedt at komme i gang igen, og vi må konkludere, at det fungerer rigtig godt. Vi er super glade for at samle både unge og seniorer 2-3 gange om ugen til træning udenfor. Det er mange år siden, vi sidst har været på græs. Vi har været vant til at spille strandhåndbold, men med erfaringen fra græsbanerne samt det gode samarbejde med Guldborgsund Hallerne, er vi ikke afvisende for at benytte lignende baner i sommerhalvåret i fremtiden fx i forbindelse med vores Håndboldskole”.   

I starten blev der optegnet én enkelt udendørs håndboldbane, men det viste sig hurtigt, at det ikke var nok. Der var stor opbakning til at komme i gang med at spille håndbold igen, og der blev derfor hurtigt lavet en minihåndboldbane til de mindste og to ekstra baner ved den gamle atletikbane. Det er nu muligt for næsten alle medlemmer at spille håndbold – lige fra u-7 til seniorer.   

”Det er fantastisk at se, at børn, unge og ældre igen har muligheden for at samles om noget, der giver os energi og anledning til mange grin og smil. Det er dejligt, at vi som kommune endnu engang beviser, at vi har et foreningsliv, der ser muligheder frem for begrænsninger” siger Martin Lohse, formand for Kultur, - Fritid- og Bosætningsudvalget.   

På grund af den store opbakning er optegning af håndboldbanerne nu lagt ind i Guldborgsundhallernes drift, og NFH kan derfor glæde sig over fremover at kunne fortsætte med at spille håndbold.

Kontakter

Lasse Kok
Formand for Nykøbing Falster Håndboldklub
Tlf. 61 22 01 11
E-mail: lasse.kok@gmail.com

Mark Stig Andersen
Leder for Guldborgsund Hallerne & Nykøbing Falster Teater
Tlf: 25180151
E-mail: msan@guldborgsund.dk

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Korrigerende oplysninger omkring Guldborgsund Baltic Race7.4.2021 17:26:56 CEST | Pressemeddelelse

I en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune af 28. marts fremgår det, at der til august afholdes en international kapsejlads i Nykøbing Falster og i farvandene omkring. Det fremgår ligeledes, at der tidligere har været afholdt en lignende international kapsejlads samme sted. Vi vil gerne præcisere, at de tidligere års internationale kapsejlads blev afholdt under navnet Vegvisir. Kapsejladsen Vegvisir er nu flyttet til Nyborg og afholdes den 2.-4. september 2021. I pressemeddelelsen er vi desværre kommet til at bruge et billede, der tilhører Morten Brandt, Shorthand Event Content Marketing. Dette billede har vi ikke rettigheder til. Er billedet brugt henstiller vi til at det erstattes af vedhæftede billede. Vi beklager ulejligheden.

Claus Meyer og Hotel Saxkjøbing indgår samarbejde med Guldborgsund Kommune om produktion af økologiske frilands- og drivhusgrøntsager ved Forsorgshjemmet Saxenhøj6.4.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Claus Meyer og Guldborgsund Kommune glæder sig over samarbejdet, som blandt andet skal danne grundlag for lokale fødevarefællesskaber i Sakskøbing og omegn, skabe en øget selvforsyning i byen, forbinde Lollands muld med munde i København samt ikke mindst skabe ekstra glæde og stolthed hos personalet og borgerne i de beskyttede beskæftigelsestilbud på Besøgsgården Saxenhøj.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum