Ishøj Kommune

Håndbog for pensionister kan hentes på biblioteket og i Borgerservice

Del

I år kan pensionister og førtidspensionister i Ishøj Kommune hente deres årlige håndbog på biblioteket eller i Borgerservice

Til december udgiver Ishøj Kommune igen en ny udgave af den årlige Håndbog for pensionister og førtidspensionister, som er fyldt med kalender, praktiske oplysninger og viden om Ishøj.

I år bliver håndbogen ikke længere leveret med posten, men det betyder ikke, at pensionister og førtidspensionister bliver snydt for den populære håndbog.

Fra uge 52 vil bogen være til rådighed på biblioteket og i Borgerservice, hvor kommunens ældre kan hente én gratis håndbog hver.

Hvis nogle borgere ikke selv har mulighed for at hente en bog, opfordrer kommunen til, at pårørende eller naboer kan være behjælpelige med at hente en håndbog. Borgerne kan også udleveret en håndbog hos en kommunal medarbejder, som de eventuelt er i kontakt med.

Kontakter

Ane Katrine Jensen, frivilligkonsulent i Ishøj Kommune: akaje@ishoj.dk / 4357 7622

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum