Halsnæs Kommune

Halsnæs’ trafik og infrastrukturstrategi er i høring

Del

Halsnæs Kommunes strategi for trafik og infrastruktur frem til 2028 er netop blevet sendt i høring. Og du har nu mulighed for at give dit besyv med.

Den nye strategi skal danne rammen for, hvordan der skal arbejdes med trafikken og infrastrukturen i kommunen de næste otte år. Herunder skal strategien medvirke til, at veje og stier bliver vedligeholdt og forbedret, så de er trygge og sikre at færdes på til gavn for både dig som borger og for øvrige trafikanter i Halsnæs. Samtidig med at trafik og vejnet skal tilpasses, så de bedre imødekommer udviklingen i trafikken og de løbende udfordringer, der i fremtiden vil opstå.

Fokus på sikkerhed og fremkommelighed

Med den nye strategi vil der især være fokus på fortsat at gøre skolevejene mere sikre og trygge at færdes på, særlig med tanke på at forbedre cykelforholdene for kommunens skolebørn. Ligesom der sættes ind for at fastholde antallet af trafikuheld på et lavt niveau, blandt andet ved at se på hastighedsbegrænsningerne på udvalgte strækninger, hvor det vurderes, at der er øget risiko for uheld. Men det skal også være nemmere at komme til og fra Halsnæs som pendler, ligesom det skal være lettere at komme fra a til b internt i kommunen. Derudover skal der skabes et mere sammenhængende stisystem, som skal gøre det nemmere og mere trygt at vælge cyklen som transportmiddel i Halsnæs.

Kommunens strategi for trafik og infrastruktur strækker sig over en periode på otte år, helt konkret fra 2020-2028. Der vil i den periode blive udarbejdet to handleplaner, en for 2021-2024 og en fra 2025-2028, som vil indeholde de konkrete indsatser, der skal prioriteres i de pågældende perioder. Det er den overordnede strategi for kommunens trafik og infrastruktur, som netop er sendt i høring.

Send os din mening

Har du en kommentar til kommunens trafik og infrastrukturstrategi, eller noget du tænker er særlig vigtigt at have fokus 

på for at kunne fremme trafik og infrastrukturen i Halsnæs, så kan du sende os dit høringssvar til og med den 1. februar. Alt du skal gøre at sende din kommentar til mail@halsnaes.dk og skrive ”høringssvar til trafik og infrastrukturstrategi” i emnefeltet.

Vil du vide mere om Halsnæs’ trafik og infrastruktur strategi, kan du læse den via linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum