Haderslev Kommune

Haderslev i top 5 på hurtig sagsbehandling af byggesager

Del

Der er ikke langt fra tanke til handling, hvis man går med byggetanker i Haderslev Kommune, for her får man en af landets korteste ventetider for behandling af byggesager, nemlig blot 15 dage.

- Lange ventetider er frustrerende for borgere og virksomheder. Mens en hurtig sagsbehandling stimulerer væksten og udviklingen i kommunen, fordi projekterne hurtigt kan komme i jorden. Vi har en meget vigtig rolle, fordi stort set alle byggesager skal godkendes af kommunen, siger borgmester i Haderslev Kommune, Mads Skau.

-Især i en tid, hvor priserne på byggeri stiger, er det vigtigt at borgere og entreprenører kan få planlagt og realiseret projekterne hurtigt, siger Mads Skau.

-Når vi i Haderslev ligger i top 5 så kan vi ikke mindst takke vores dygtige medarbejdere og forvaltningen for den gode indsats. Vi ved hvor meget sagsbehandlingstiderne på dette område fylder hos både borgere og virksomheder, og derfor har en god service på dette område også førsteprioritet, siger Carsten Leth Schmidt, formand for Teknik- ogKlimaudvalget i Haderslev Kommune.

Det er SMVdanmark, der er en interesseorganisation for små og mellemstore virksomheder i Danmark, der står for den nye undersøgelse af byggesagsbehandlingstider i landets kommuner.

Ifølge undersøgelse kan byggesagsbehandlingstiderne varierer med op til 153 dage i landets kommuner.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Keramik-hviskeleg på tværs af grænser lander i Haderslev11.5.2022 14:49:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 18. maj åbner Ehlers Samlingen udstillingen “Transformationer i ler” for gæster. Udstillingen er resultatet af et grænseoverskridende keramik-projekt, som er støttet af Interreg Deutschland-Danmark og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Udstillingen åbnede i Christian Lassens Mindemuseum i Jardelund/Tyskland, hvor den har kunnet opleves frem til den 13. maj. Nu fortsætter udstillingen i Ehlers Samlingen i Haderslev hvor den kan ses til den 30. juni. Ehlers Samlingen og Christian Lassens Mindemuseum har valgt en genstand fra hver deres samling, som er blevet fortolket af 3 keramikere på hver side af grænsen. Der er opstået seks vidt forskellige kunstneriske fortolkninger af de to museumsgenstande - nogle er minimalistiske, organiske former, nogle er farvekeksplosioner og nogle er fyldt med motiver og symboler. De medvirkende på den danske side var Susan Lange, Jette Löwén og Mette Joensen, og på den tyske side Doreen Stümpel, Christel Burmeister-Gronau og Susanne Juliette Koc

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum