Guldborgsund Kommune

Guldborgsund kommune har indgået samarbejde med Landsforeningen LEV

Del

I Guldborgsund kommune er ledigheden faldet gennem de senere år. Den stigende beskæftigelsesudvikling er kommet mange ledige til gavn, men der er fortsat udfordringer med at få f.eks. borgere med et handicap i beskæftigelse.

”Derfor er vi glade for at kunne samarbejde med Landsforeningen LEV, med det klare formål at få flere borgere med handicap i beskæftigelse. Vi skal have alle i job i en tid hvor beskæftigelsen stiger og de gunstige tider skal også komme borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet til gavn, siger udvalgsformanden for kommunens beskæftigelsesudvalg Ole K. Larsen”

Samarbejdet er startet og de første succeser er allerede i hus. Projekt KLAPjob under Landsforeningen LEV har i samarbejde med kommunens Jobcenter fået de første borgere med handicap i job. Typisk er der tale om fleksjob, hvor der kan tages hensyn til den enkelte borgers nedsatte erhvervsevne.

”Det er godt at se, at et sådan samarbejde mellem kommunen og os i Landsforeningen LEV kan føre til beskæftigelse for de borgere som vi gerne vil have sat mere fokus på. Samarbejdet er kommet godt fra start og jeg glæder mig til flere positive resultater," siger Projektleder i Landsforeningen LEV Claus Bergman Hansen.

Kontakter

Yderligere oplysninger om samarbejdet kan fås hos:

Teamleder Maria Lund, Guldborgsund Jobcenter mdl@guldborgsund.dk

Projektleder Claus Bergman Hansen, Landsforeningen LEV cbh@klapjob.dk

Konsulent Stine Lindskov, projekt KLAPjob, Landsforeningen LEV sl@klapjob.dk

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum