Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune ændrer direktionens sammensætning

Del

Der venter en række store anlægsprojekter i Guldborgsund Kommune de kommende år, og for at få særligt fokus på fremdriften i de projekter udpeges en projekt- og økonomidirektør. Samtidig konstitueres centerchef Christian Refstrup som direktør for Teknik & Miljø.

Byrådet i Guldborgsund Kommune godkendte ved byrådsmødet torsdag aften en midlertidig udvidelse af direktionen.

Det betyder, at direktionen frem til udgangen af 2021 udvides med en ekstra direktør, der får særligt ansvar for at sikre fremdriften i de store anlægsprojekter, som Guldborgsund Kommune har i støbeskeen de kommende år.

”Vi er simpelthen nødt til at sikre os, at store anlægs- og udviklingsprojekter som havnene i Stubbekøbing og Nykøbing, fornyelsen af Nykøbing bymidte, campus og den nye SUNDskole bliver styret sikkert hjem, og tidsplaner og budgetter bliver fulgt. Det er mange store projekter inden for få år, og derfor er der behov for en direktør, der kan sikre fremdrift, og at vi udnytter muligheder og fastholder momentum,” siger kommunaldirektør Søren Bonde.

Som projekt- og økonomidirektør har byrådet besluttet at udpege Ole Jakobsen, der i dag er direktør for referenceområderne Økonomi & IT samt Teknik & Miljø. I den forbindelse har Guldborgsund Kommune indgået en senioraftale med Ole Jakobsen, der medfører, at stillingen som projekt- og økonomidirektør udløber den 31. december 2021 med mulighed for forlængelse et halvt år.

Det betyder derfor, at der nu skal ansættes en ny direktør for Teknik- og Miljø. Indtil der er ansat en ny direktør, har byrådet besluttet at konstituere centerchef Christian Refstrup i stillingen. Han indtræder i direktionen med det samme.

”Jeg er meget glad for, at Christian Refstrup har sagt ja til at træde ind i direktionen for at varetage opgaven som direktør for Teknik & Miljø. Da Christian hidtil har været centerchef for området og i det hele taget har et indgående kendskab til hele kommunen, var han et oplagt valg,” siger Søren Bonde.

Ændringerne i direktionen sker efter, at der er indgået en fratrædelsesaftale med direktør Jesper Daugaard, der i november blev fritaget for tjeneste. Det betyder, at der er yderligere en direktørstilling, som skal slås op.

Den nye direktør vil få ansvar for den politiske betjening af Social, Sundhed & Omsorgsudvalget samt det administrative ansvar for referenceområderne Center for Socialområdet, Center for Sundhed & Omsorg og Center for Familie & Forebyggelse.

De to direktørstillinger vil blive opslået i begyndelsen af det nye år, og så er forventningen, at den nye direktion vil være på plads den 1. april 2019.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt kommunaldirektør Søren Bonde, telefon 25 18 18 18.

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune afholder national dannelseskonference med blandt andet Peter Lund Madsen og Vincent Hendricks3.7.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

For andet år i streg står Guldborgsund Kommune bag en stor dannelseskonference i Nykøbing F. På konferencen kommer landets førende eksperter i dannelse. Blandt hovedtalerne er hjerneforsker Peter Lund Madsen, professor i filosofi Vincent Hendricks og forfatter Leonora Christina Skov. Derudover vil der være workshops og inspirationsoplæg fra lokale aktører med erfaring i dannelse i praksis.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum