Guldborgsund KommuneGuldborgsund Kommune

Guldborgsund-bibliotekerne er klar med nyt online litteraturfællesskab

Del

Fire bibliotekarer går i dag i luften med et litterært onlinefællesskab, som er lokalt forankret i Guldborgsund.

Bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær er en af initiativtagerne bag bibliotekets online litteraturfællesskab.
Bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær er en af initiativtagerne bag bibliotekets online litteraturfællesskab.

I en tid hvor den fysiske verden kan føles lukket, åbner Guldborgsund-bibliotekerne nu op for en digital verden, hvor litteraturen og fællesskabet lever. Som noget helt nyt lancerer biblioteket nemlig litteraturfællesskabet Guldborgsund-bibliotekernes litteraturfællesskab, som er et online fællesskab for dig, der er vild med litteratur.

Lukket forum på Facebook
Fællesskabet foregår i en nyoprettet Facebookgruppe, der går i luften mandag den 1. marts og som er et lukket forum på Facebook. Dvs. at man skal være medlem af gruppen for at kunne se, hvad der bliver skrevet derinde. Gruppen er startet af en lille håndfuld bibliotekarer på Guldborgsund-bibliotekerne i samarbejde med bibliotekets onlineteam og ambitionerne er høje for initiativtagerne:

”Vi har valgt at oprette denne nye gruppe med tanken om at skabe et digitalt fællesskab blandt litteraturglade brugere, hvor vi løbende deler og diskuterer læseoplevelser, meninger om litteratur og på den måde forhåbentlig kan inspirere hinanden til nye oplevelser med litteraturen. Det hele foregår på Facebook, hvor jeg og tre andre bibliotekarer fra Guldborgsund-bibliotekerne løbende vil komme med inspirerende indlæg”, fortæller en af initiativtagerne bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær.

Varetages af fire dedikerede bibliotekarer
Gruppen, der varetages af bibliotekarerne Nicolai Gren Hagelskjær, Dorte Tissot, Lene Hedengran og Peter-Clement Elmhøj Woetmann, er lokalt forankret og målet er, at gruppen på sigt vil bestå af en masse læseglade brugere, der har lyst til at snakke litteratur med hinanden på kryds og tværs.

Alle er velkommen i gruppen – primært lokale, men også litteraturelskere uden for kommunens grænser er velkommen. Fokus vil dog fra tid til anden også være på lokale arrangementer, hvor dialogen måske omhandler en forfatter, som netop har eller snarligt besøger Guldborgsund.

Det er gratis og ganske uforpligtende at være medlem af Facebookgruppen Guldborgsund-bibliotekernes litteraturfællesskab, som du finder ved at søge efter navnet på Facebook.

Kontakter

Mette Rygaard Poulsen, kommunikationskonsulent Bibliotek & Borgerservice, telefon 5194 0402
Sonja Christina Rasmussen, assisterende leder af biblioteket, telefon 2518 0691

Billeder

Bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær er en af initiativtagerne bag bibliotekets online litteraturfællesskab.
Bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær er en af initiativtagerne bag bibliotekets online litteraturfællesskab.
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Korrigerende oplysninger omkring Guldborgsund Baltic Race7.4.2021 17:26:56 CEST | Pressemeddelelse

I en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune af 28. marts fremgår det, at der til august afholdes en international kapsejlads i Nykøbing Falster og i farvandene omkring. Det fremgår ligeledes, at der tidligere har været afholdt en lignende international kapsejlads samme sted. Vi vil gerne præcisere, at de tidligere års internationale kapsejlads blev afholdt under navnet Vegvisir. Kapsejladsen Vegvisir er nu flyttet til Nyborg og afholdes den 2.-4. september 2021. I pressemeddelelsen er vi desværre kommet til at bruge et billede, der tilhører Morten Brandt, Shorthand Event Content Marketing. Dette billede har vi ikke rettigheder til. Er billedet brugt henstiller vi til at det erstattes af vedhæftede billede. Vi beklager ulejligheden.

Claus Meyer og Hotel Saxkjøbing indgår samarbejde med Guldborgsund Kommune om produktion af økologiske frilands- og drivhusgrøntsager ved Forsorgshjemmet Saxenhøj6.4.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Claus Meyer og Guldborgsund Kommune glæder sig over samarbejdet, som blandt andet skal danne grundlag for lokale fødevarefællesskaber i Sakskøbing og omegn, skabe en øget selvforsyning i byen, forbinde Lollands muld med munde i København samt ikke mindst skabe ekstra glæde og stolthed hos personalet og borgerne i de beskyttede beskæftigelsestilbud på Besøgsgården Saxenhøj.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum