Peugeot Danmark

Groupe PSAs mål om CO2-reduktion er i overensstemmelse med Paris-aftalen

Del

Groupe PSA understreger sit engagement og vilje til at opnå CO2-neutralitet ved at få sine mål om CO2-reduktion videnskabeligt certificeret og dermed godkendt af Science Committee Target initiativets (SBTi) Styringskomité. Klimamålene afspejler den ubetingede nødvendighed af at begrænse den globale opvarmning til 2 ° C over det præ-industrielle niveau.

Groupe PSA forpligter sig til i 2034 at reducere:

  • Absolutte drivhusgasemissioner fra energiforbrug fra industrielle aktiviteter med 20% med år 2018 som udgangspunkt.
  • Drivhusgasemissioner fra brug af solgte produkter under hensyntagen til hele livscyklussen med 37% pr. km med år 2018 som udgangspunkt.

Groupe PSA har i mere end 10 år været blandt de ledende producenter i Europa, når det gælder nedbringelse af CO2 fra biler. Dette afspejler koncernens valg om at fokusere på effektive og tilgængelige teknologiske løsninger, der er implementeret på biler til massemarkedet, hvilket er en forudsætning for en reel positiv påvirkning af miljøet.

Godkendelsen fra SBTi vidner om, at Groupe PSAs mål om reduktion af CO2-emssioner stemmer overens med de nødvendige reduktionskrav for at sikre, at den globale opvarmning ikke overstiger 2 ° C.

Med den eksterne videnskabelige validering fra SBTi har Groupe PSA således fået blåstemplet sin klimastrategi og teknologiske valg.

The Science Based Target initiative er et samarbejde mellem the Carbon Disclosure Project (DCP), the United Nations Global Compact (UNGC), the World Resources Institute (WRI) og the World Wide Fund for Nature (WWF). SBTi definerer og fremmer bedste praksis inden for videnskabsbaseret målsætning og vurderer selskabers mål uafhængigt.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Peugeot Danmark

Peugeot Danmark
Peugeot Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

http://www.peugeot.dk/

Følg pressemeddelelser fra Peugeot Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Peugeot Danmark

Ny elektrisk varebil fra PEUGEOT: e-EXPERT15.7.2020 17:36:44 CESTPressemeddelelse

PEUGEOT præsenterer en ny 100 % elektrisk varebil i klassen af mellemstore varebiler: e-EXPERT. Den rummer alle de originale kvaliteter fra den prisbelønnede EXPERT, nu blot med nul emission. e-Expert tilbyder helt i tråd med PEUGEOTs elbilstrategi ”Power of Choice” en vifte af valgmuligheder:  Mulighed for at vælge mellem en rækkevidde på 230 eller 330 km  Tre længder  Mulighed for at trække 1.000 kg trailer  Lasteevne på op til 1.275 kg  Varerumsvolumen identisk med ICE-versionerne

Danmarkspremiere på den nye PEUGEOT 2008 SUV6.3.2020 10:45:39 CETPressemeddelelse

Peugeot-forhandlerne landet over slår i weekenden den 7.-8. marts dørene op til danmarkspremiere på det nyeste medlem i løveflokken: Den nye 2008 SUV, som står klar med hvæssede kløer og fornyet selvtillid til at indtage det danske marked. Den nye PEUGEOT 2008 er udstyret med den nyeste generation af PEUGEOT i-Cockpit 3D samt adskillige køreassistentsystemer, der er udviklet med baggrund i den bedste teknologiske know-how fra PEUGEOT. Dette betyder desuden, at den nye 2008 vil kunne fås med tre forskellige type motorer: El, benzin eller diesel. Fraprisen for en 2008 Active 100 hk PureTech eller BlueHDi er 209.990 kr.

Den nye PEUGEOT 208 er kåret til ”Car of the Year 2020”2.3.2020 18:09:51 CETPressemeddelelse

Den nye PEUGEOT 208 er netop blevet kåret til ”Car of the Year 2020” af en jury bestående af 60 europæiske motorjournalister fra 23 forskellige lande. PEUGEOTs nye minibil fik bl.a. anerkendelse for motorprogrammet, der består af både el, benzin og diesel, og derfor giver kunderne frihed til at vælge netop den type motor, som passer til deres behov. Også det modige design og den moderne teknologi fik roser med på vejen. PEUGEOT 208 er den sjette model med en løve på fronten til at modtage den ærefulde pris.

PEUGEOT skyder nytåret ind med Danmarkspremiere på den nye 208 den 4.- 5. januar27.12.2019 11:01:24 CETPressemeddelelse

Når Peugeot-forhandlerne åbner dørene til den traditionelle nytårskur i weekenden den 4. - 5. januar, er det ikke kun det nye år, der bliver fejret med champagne, men også en funklende ny Danmarkspremiere. Afløseren til bestselleren 208 står på spring og Peugeot-forhandlerne glæder sig til at vise den helt nye 208 frem. Den fås fra 147.990 kr. for en Active PureTech 75 hk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum