home a/s

Grønne hvidevarer er det nye sort

Del

Boligkøberne kigger i retning af vaskesøjle og ’maskinparken’ i køkkenet, og de har fokus på bæredygtighed og lavt støjniveau. De rette hvidevarer gør boligsalget nemmere

Når en bolig skal sælges, er det vigtigt, at hvidevarerne passer godt ind i boligens helhedsindtryk. Du kan derfor lette boligsalget ved at udvælge de helt rigtige hvidevarer.

Det skriver magasinet WhiteAway Erhverv.

Ifølge ejendomsmæglerkæden Home er det en vigtig lektie for projektudviklerne bag nyopførte byggerier men også boligejere, der gerne vil sælge deres hus eller lejlighed.

Det er vigtigt, at boligen har et godt samlet indtryk lige fra valg af hvidevarer i køkkenet til funktionelle vaskefaciliteter, fremhæver ejendomsmægler Lone Bøegh Henriksen, ansvarlig indehaver af 11 home-butikker i hovedstadsområdet herunder en stor projekt- og udlejningsafdeling:

”Sælger vi en bolig, hvor man har arbejdet dygtigt med valg af hvidevarer i god kvalitet og i et smukt design, er det samtidig med til at understøtte købernes beslutning om at investere i boligen. Det tillægger en stor positiv værdi til boligen, at hvidevarerne passer godt ind,” siger hun til WhiteAway Erhverv.

Lone Bøegh Henriksen fremhæver ligeledes vigtigheden i, at hvidevarerne matcher den prisklasse og det segment, som boligen henvender sig til.

”Desto mere eksklusiv boligen er, desto større forventninger har kunden til, at der også er eksklusive hvidevarer, som stemmer overens med de kvaliteter, boligen i øvrigt har.”

Fokus på bæredygtighed og lavt støjniveau
Ifølge Martin Overgaard Pedersen, salgschef for projektsalg ved WhiteAway Group, har køberne et stigende fokus på hvidevarers bæredygtighed.

”Der er heldigvis en øget bevidsthed om hvidevarers forbrug og holdbarhed, og derfor gør vi altid opmærksom på, hvis der er mulighed for at vælge hvidevarer med en bedre energiklassificering.”

Desuden efterspørger boligkøberne støjsvage hvidevarer, fordi mange boliger i dag indrettes med åbne køkken-alrum.

”Generelt forventer folk, at der er gode og funktionelle hvidevarer i deres bolig, så hverdagen forløber ukompliceret. De fleste har travle liv og har derfor et ønske om, at deres hvidevarer fungerer uden problemer og på den måde gør deres liv nemmere,” afslutter Lone Bøegh Henriksen fra Home.


FAKTA: Regler om overtagelse af hvidevarer

Når en ’brugt’ bolig skifter ejer gælder det, at medfølgende hårde hvidevarer skal afleveres i gældfri og brugbar stand. Altså skal alle hårde hvidevarer være funktionsdygtige på overtagelsesdagen / dispositionsdagen.

Det fremgår af salgsopstillingen, hvilke hårde hvidevarer der medfølger i handlen.

Du skal være opmærksom på, at der kan være hårde hvidevarer på ejendommen, som ikke medfølger.
Kilde: Home

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

  • home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
  • home har over 900 ansatte
  • home er en franchise-kæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 181 home-butikker fordelt over hele landet**
  • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
  • home har særligt uddannede køberrådgivere
  • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.


Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking medio 2020.
** medio 2021.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum