Fængselsforbundet

Groft overfald mod fængselsbetjent

Del

Der har i går været et voldsomt, umotiveret overfald mod en fængselsbetjent i Nyborg Fængsel.

Betjenten er kørt på sygehuset stærk forslået.

Fængselsforbundet er meget bekymret for situationen i fængslet, som både er præget af overbelæg og underbemanding.

“Der bliver længere og længere mellem fast personale på afdelingerne. Det svækker sikkerheden i fængslet. Derfor opstår der nemmere kritiske situationer og overfald,” siger forbundsformand Bo Yde Sørensen.

Det skal understreges, at episoden ikke hænger sammen med en anden sag fra Nyborg Fængsel, som kører bag dobbeltlukkede døre i øjeblikket.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum