Dantaxi 4x48 A/S

Greve-Solrød Taxi tilslutter sig Dantaxi

Del

Fra årsskiftet vil der ikke længere stå Greve-Solrød Taxi men Dantaxi 4x48 på siden af døren, når kunderne har bestilt en taxi på telefonnummeret 70 10 66 66. Ifølge formanden for Greve-Solrød Taxi, Stig Israelsen, sker skiftet til Dantaxi for at styrke den lokale taxidrift i området og for at sikre en fortsat fornuftig indtjening for selskabets vognmænd. Med Greve-Solrød’s indtræden i Dantaxi udvides et i forvejen omfattende taxisamarbejde på tværs af Sjælland, hvor taxier i Roskilde, Køge, København og mange andre byer samarbejder om at betjene kunderne.

Taxierne skal derhen, hvor kunderne er
I Dantaxi's hovedkontor i Virum er der tilfredshed med den indgået aftale: ”Vi er meget glade for at byde vognmændene fra Greve-Solrød Taxi velkommen hos os. Aftalen betyder, at vi i fællesskab kan udnytte fleksibiliteten i den nye taxilov og samarbejde på områder som teknologi og marketing. Greve og Solrød området passer perfekt ind i vores strategi med et fælles kørselsområde på hele Sjælland. Vi kan udnytte vores kapacitet på tværs af byer og landområder til stor fordel for kunder og vognmænd. Vores taxier skal derhen, hvor kunderne er”, påpeger direktør i Dantaxi Carsten Aastrup.

Styrkelse af den lokale taxidækning
Formanden for Greve Solrød Taxi, Stig Israelsen, forklarer hvorfor, at vognmændene i Greve Solrød har valgt Dantaxi: ”Vi har ikke haft mulighed for, at tiltrække nye vognmænd, efter den nye taxilov trådte i kraft d.1.1.2018. Greve-Solrød Taxi har haft flere vognmænd der er stoppet i 2018 og samlet betyder det, at arbejdsbyrden og arbejdsmiljøet er blevet for hårdt for både personale og chauffører, samt at udgiften for at drive vores central blev for høj for de tilbageblevne vognmænd. For kunderne har for få vogne betydet mangel på taxier. Et fælles kørselsområde og samarbejde på tværs af nabobyerne vil styrke taxidækningen lokalt. Det er naturligvis med et vist vemod, at Greve-Solrød Taxi ophører som selvstændigt taxiselskab. Men ansvaret overfor vores vognmænd, vores personale og ikke mindst vores mange gode og trofaste kunder vejer tungest. Dantaxi er det rigtige valg for os, og jeg ser frem til samarbejdet og de nye tider.”

Bestil taxien i Greve og Solrød med app
Inden nytår flyttes de forskellige funktioner, som før blev varetaget i Karlslunde, gradvist til Dantaxi. Telefonbetjeningen og faktureringen skal ske fra hovedkontoret i Virum, og vognene skal kobles på Dantaxi's landsdækkende taxa-app MOOVE. Dantaxi har tilbudt centralpersonale i Greve-Solrød Taxi ansættelse i Virum. ”Nu skal vi informere vores kunder. De skal vænne sig til, at der kommer til at stå Dantaxi 4x48 på taxien, men at de fortsat kan benytte vores telefonnummer 70 10 66 66 – og i spidsbelastninger er der nu hjælp fra nabobyerne”, slutter Stig Israelsen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Kongevejen 135A
2830 Virum

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Dantaxi tilbyder professionel, nem og hurtig adgang til individuel persontransport med transparent prissætning.

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Rekordår for el-taxi'er trods mangel på ladestandere19.2.2020 14:40:36 CETPressemeddelelse

Den grønne omstilling i taxibranchen blev skudt i gang for et år siden. Startskuddet kom i vinteren 2019, hvor Dantaxi præsenterede 10 Tesla’er til taximarkedet i København. Et år efter kan selskabet fejre el-taxi nr. 100 - og 25 flere er på vej inden for den næste måned. Men omstillingen til en mere bæredygtig transportform i taxibranchen er ikke uden bump på vejen. Brancheforeningen Dansk PersonTransport advarer mod mangel på ladestandere. Det nuværende antal udgør allerede nu et problem for de stadig flere el-taxavognmænd.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum