Kvinfo

Gratis liste med flere og nye eksperter i kommunalvalg

Del

Gør dækingen af KV21 mere mangfoldig og vedkommende ved at sikre bredde i valget af eksperter.

KVINFO giver en hjælpende hånd til alle nyhedsredaktioner, som i de næste uger intensiverer dækningen af kommunalvalget op til valgdagen den 16. november.

Der sker med en helt ny liste med kommunalvalgseksperter, der er frit tilgængelig for alle på LinkedIn.

Formålet med listen med kommunalvalgseksperter er at styrke mangfoldigheden og diversiteten blandt de profiler, som medierne benytter sig af i dækningen af kommunalvalget 2021. Generelt er fordelingen af ekspertkilder kønsskæv med 75 procent mænd og 25 procent kvinder.

Diversitet i kildevalg har samtidig den effekt, at selve dækningen kan blive mere mangfoldig, da ’nye’ kilder ofte har ’nye’ vinkler og problemstillinger at byde på.

Ekspertlisten er dynamisk

Kommunalvalgsekspertlisten er en inspirationsliste frem for et færdigt produkt.

Den indeholder i dag 15 personer. Men alle er velkomne til at foreslå flere og muligvis oversete eksperter.

Ekspertlisten er dermed dynamisk og vil løbende blive endnu mere mangfoldig og omfangsrig.

Find KVINFOs ekspertliste på LinkedIn

Du finder KVINFOs ekspertliste om kommunevalgt på LinkedIn via dette link. Eller ved at søge på #kvinfoskommunalvalgsekspertliste på samme platform.

Flere ekspertlister kommer til

KVINFO offentliggør løbende flere gratis og åbne lister på LinkedIn, som bidrager til mere mangfoldig dækning af aktuelle samfundsdagsordner. Denne liste er nummer to i rækken. Den første listede fodboldeksperter.

Listerne bliver alle markeret med #kvinfosekspertlister på LinkedIn.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Kvinfo

Kvinfo
Kvinfo
Christians Brygge 3
1219 København K

50763382http://www.kvinfo.dk

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. KVINFO omsætter viden til forandring ved at udvikle redskaber og løsninger på konkrete udfordringer, der vedrører køn og ligestilling nationalt og internationalt.

Følg pressemeddelelser fra Kvinfo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kvinfo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum