DI - Dansk Industri

Grande cykelfest med danske virksomheder til Grand Départ

Del

Om få dage lægger Danmark asfalt til Tour de France-starten Grand Départ. Verdens største cykelbegivenhed er et unikt udstillingsvindue for danske styrkepositioner, som DI blandt andet viser frem fra tilskuerpladserne i Industriens Hus. Pressen er inviteret til hele arrangementet, hvor bl.a. Frans Timmermans, EU’s ledende næstformand, og Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i DI, taler.

Om lidt lyder startskuddet til Tour de France, og hele verden kommer til at se med, når cykelryttere kører gennem Danmark. Den store internationale opmærksomhed vil vi bruge til at fremvise danske styrkepositioner, så cykelsport blandt andet kan føre til mere eksport.

I sommeren 2021 samlede Danmark sig om store sportsbegivenheder som EM i fodbold og OL i Tokyo. Det danske fællesskab og holdånd var overvældende i en ellers svær tid med globale kriser. Vi blev mindet om, hvad Danmark er og hvad vi som land står for. Nu er det cykelløbets tur, og erhvervslivet vil i bedste holdånd være med til at vise verden, hvor fantastisk Danmark er som rejsemål for turister, hvordan dansk klimateknologi på land og hav rykker på den grønne omstilling, og hvordan en stærk cykelkultur i hele Danmark skaber en stærk sundhedskultur.

Den 1. juli 2022 samler DI cykelentusiaster fra ind- og udland, EU’s ledende næstformand og klimakommissær Frans Timmermans og topchefer fra dansk erhvervsliv til ét af Københavns største cykelfester i Industriens Hus, der også fungerer som tilskuerplads. Det kommer bl.a. til at foregå på DI’s syv tagterrasser, der vil være fuldt Tour de France-dekoreret. Pressen er velkommen til at deltage i hele arrangementet, hvor alt er til citat. Det er muligt at arrangere interviews på forhånd og ved eventet med talerne og de tilstedeværende virksomheder.

Der er begrænsede pladser og tilmelding foregå via mail til DI's pressekontakter.

Program:

14:00 – Velkommen til DI’s Grand Départ lounge v. Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri

14:10 – Frans Timmermans, ledende næstformand i EU-Kommissionen og klimakommissær

14:25 – Dansk Cykling og Dagens Etape v. Morten Bennekou, Sportschef, Danmarks Cykle Union

15:00 – Marie-Cécile Tardieu, COO, Business France Invest og Lina Gandløse, Kontorchef, Trade Council

15:10 – Gevinsterne ved cykling for mennesker og virksomheder v. Henriette Vamberg, Partner & Managing Director, Gehl og Klaus Bondam, tidl. adm. direktør, Cyklistforbundet

16:00 – Opvarmning til Tour-start v. Lykke Friis, direktør, Tænketanken Europa                

16:10 – Vélo Vélo Jazz

17:00 – Cykling for livet v.Mikael Kamber, ambassadør, Cykelnerven

17:15 – Vélo Vélo Jazz

19:15 – Toppen af isbjerget v.Lars Michaelsen, tidl. Sportsdirektør og professionel cykelrytter

20:00 – Networking

 

Sted:

Industriens Hus, 18

1553 København V.

Følg os på:

    

Nøgleord

Kontakter

Kontakt DI’s presserådgivere for tilmelding og interviewaftaler:

Ditte Rieland tlf. +4522 467822 eller e-mail: dirh@di.dk.

Ben Ron tlf. +452830 5452 eller e-mail: benr@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum