Too Good To Go ApS

Gør en indsats for klimaet: Bekæmp ølspild!

Del

En tredjedel af alle fødevarer ryger i skraldespande og kloakker, hvor de forvandler sig til CO2-syndere. Det kæmper den danske madspildsapp Too Good To Go for at gøre noget ved. I øjeblikket flyder appen over af blandt andet øl, og du kan gøre miljøet en tjeneste ved at redde det.

Too Good To Go bekæmper madspild via en app, der forbinder forbrugere med forhandlere, der har mad og drikke i overskud. Og det seneste år er udvalget vokset betydeligt. 7-Eleven, Lagkagehuset og en stribe danske supermarkeder har sluttet sig til i form af landsdækkende samarbejder, og en lang række producenter og bryggerier bruger appen til at afsætte varer, som for eksempel er kommet i overskud på grund af Corona-nedlukninger.

Lige nu er appen blandt andet proppet med øl, som var tiltænkt formål, som Corona har sat en stopper for.

Varerne bliver solgt til nedsat pris, så her er med andre ord en oplagt mulighed for at fylde påskedepoterne op til gavn for både miljøet og pengepungen.

Anbefalinger til overskudsøl netop nu:

1. ÅBEN
Mikrobryggeriet ÅBEN, som blev kåret som årets bryggeri i 2019, har brygget øl hele vinteren - men på grund af nedlukningerne har de ikke kunnet afsætte det. Derfor sælger de nu ud af de dyrebare dråber. De sælger en liter ad gangen, så medbring egen flaske eller køb én på stedet.

Tid: Torsdag d. 18/3 - lørdag d. 20/3
Lokationer: København (Kødbyen), Aarhus, Roskilde og Kolding


2. Byens Depot Øl og Vand ApS
På Jernholmen i Hvidovre kan du gøre købe hele kasser med en række forskellige slags øl, sodavand og cider som bl.a. Carlsberg Nordic Gylden, Kronenbourg Blanc, Fuze Tea Lemon, Fanta Exotic, Møn Jordbærdrik, Somersby Apple og mange flere.

Tid: 18. marts
Lokation: Hvidovre


3. People Like US
En anden ølproducent, der er brændt inde med store mængder øl, er det socio-innovative mikrobryggeri People Like Us, der blandt andet har Bottleshop på Amager og en ølbar på Nørrebro. Også her bliver solgt ud direkte fra fustagerne, og her skal du medbringe din egen flaske.

Tid: Så længe lager haves
Lokationer: København (Nørrebro og Amager)


4. Mikkeller X People Like Us
People Like Us er også at finde på Istedgade i København, hvor de er gået sammen med mikrobryggeriet Mikkeller om en ‘social beer shop’. Her kan du købe lykkeposer med flaskeøl, hvor indholdet løbende vil variere.

Tid: Så længe lager haves
Lokationer: København (Vesterbro)


5. A Good Case
A Good Case opkøber specialøl, der nærmer sig udløbsdatoen og sælger dem i bl.a. smagekasser. Og nu sælger de ud i Too Good To Go-appen. 

Tid
: Sælger hver fredag og lørdag så længe lager haves
Lokation: Amager (Kastrup)


6. Ambrosia Group
Ambrosia Group udbyder et større udvalg af bl.a. Gatorade, Egekilde, øl med og uden alkohol, iste, kasser med 18 poser KIMS flæskesvær, kasser med 24 stk. KIM’s ostepops.

Tid:
26. marts
Lokation:
Brøndby og Brøndby Strand


SÅDAN GØR DU:
Hent Too Good To Go-appen og søg på det relevante område - så dukker udvalget op.

Nøgleord

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret I 2016, og de nu over 33 mio. brugere har siden da reddet mere end 65 mio. måltider, hvilket svarer til over 162.000 ton sparet CO2. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 15 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. supermarkeder, restauranter, caféer, bagerier og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en række oplysningstiltag for at fremme viden om madspild. Virksomheden har bl.a. lanceret en uddannelsesportal om madspild og ansat en undervisningsansvarlig, der skal på turné på landets skoler for at oplyse om madspild.

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Corona har gjort os madspildsbevidste. Nu skal de nye vaner i spil!15.12.2020 07:01:00 CET | Pressemeddelelse

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut viser, at Corona har gjort os bedre til undgå madspild. Det er gode nyheder, da december er den måned, hvor der ryger mest mad i skraldespanden. Og i år ser det ud til at blive særligt slemt grundet nedlukninger og aflysninger. “Der er mere end nogensinde brug for, at vi får de nye gode vaner i spil” siger landechef for Too Good To Go, Heidi Boye.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum