Political Festival of Europe

Gør din oplevelse på Political Festival of Europe nemmere med CrowdCompass-appen

Del

I samarbejde med Cvent og deres CrowdCompass-løsning er Political Festival of Europe nu tilgængelig på CrowdCompass-appen - som kan downloades i App Store og Google Play Store.

CrowdCompass er en flerfunktionel mobil event-app til fysiske events. Gennem CrowdCompass-appen kan Festivalens besøgende, talere og partnere få en nem og udbytterig oplevelse af Political Festival of Europe.

I appen kan brugerne oprette deres egne profiler og tilpasse deres egen tidsplan for Festivalen. Alle events, talere, partnere og sponsorer kan nemt findes via søgefunktionen, hvilket hjælper Festivalens gæster med at navigere gennem mange aspekter.

Det nyligt udgivne Festivalkort er også tilgængeligt i appen. I løbet af de næste dage vil eventsene og de vigtigste steder blive kopplet på kortet for at hjælpe folk med at finde rundt i de forskellige events.

Derudover vil gæsterne, der har appen, i løbet af de fire dage modtage meddelelser om events, man ikke må gå glip af. Appen har også andre interessante funktioner som f.eks. en aktivitetsvæg - hvor folk kan oprette opslag -, bedømmelser og tjekke sig ind på begivenheden samt en notefunktion.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Katja Dahl HorsfeldtPA, Office Manager og Tovholder på AppenPFOE

Tlf:+45 31 41 24 28

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum