Gør dig klar til designskolen med et efterskoleophold i Vejle

Del

Af Mikkel Preisler På vegne af : Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design Nu har du muligheden for, at forbedrede dig til mad og designskolen på et efterskoleophold i Vejle. Mange unge drømmer om muligheden for, at komme ind på designskolen enten i København eller Kolding. Det er dog virkelig vanskeligt at blive optaget. Derfor kan du nu forbedre dine chancer med design og mode som linjefag på skolen for i Vejle.

Design og mode som linjefag

Med design og mode som linjefag på Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design vil du forhøje dine muligheder på designskolen betydeligt. Du vil kunne lære forskellige teknikker indenfor design og mode på dit efterskoleophold. Dermed vil du kunne klare dig betydeligt bedre til optagelsesprøven på designskolen. Når du vælger design og mode som linjefag på skolenfor vil du både lære om modetegning og fra ide til færdigt resultat som blandt andet er noget, du skal bruge i optagelsen på designskolen. Udover design og mode, vil du også blive undervist i alle de traditionelle fag såsom dansk og matematik.

Andre teknikker indenfor design og mode

Udover modetegning og fra ide til færdigt resultat, vil du selvfølgelig også lære mange andre teknikker. Du vil blandt andet blive langt klogere på farve og stil, modens trends og selve teknikkerne bag syning og materialevalg. Med andre ord bliver du virkelig godt stillet, til din drøm om at komme på designskolen. Du vil også blive langt klogere på, hvad det er du vil indenfor design og mode. Design og mode er et vidt begreb og du skal forholdsvis tidligt i din uddannelse som designer vide, hvilken retning du ønsker. Derfor kan du prøve kræfter med flere dele af design og mode på skolenfor og dermed nemmere vide, hvilken type designer du ønsker at blive.

Mange andre oplevelser på en efterskole

Det er klart, at du bruger året på, at dygtiggøre dig indenfor design og mode. Men et år på efterskole er langt mere end blot at dygtiggøre sig. Du vil også få rigtig mange gode og personlige oplevelser med i bagagen og du vil voksne enormt meget mentalt. Du vil lærer at klare dig bedre selv og alligevel altid vide, at der er en lærer på efterskolen som du kan betro dig til.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

kERP – Lille dansk bogføringsprogram, som tager kampen op med de store6.6.2021 16:56:52 CEST | Blog

Af Mikkel Preisler Bogføring skal være en effektiv, overskuelig og sikker aktivitet i enhver virksomhed uanset størrelse og brancheområde. For mange nyopstartede enkeltmandsvirksomheder bliver bogføringen udført af ejeren selv. Her er der brug for et stærkt program, der er gennemskueligt, og som kan håndtere vækst i virksomheden, og som er intuitivt bygget op. Danmark har fået et nyt bogføringsprogram – kERP – der giver konkurrence til de eksisterende spillere på området. Det er skabt med fokus på dine behov som virksomhedsejer, og det giver dig alle de egenskaber og funktioner, som du kender fra nogle af de største bogføringsprogrammer.

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus9.5.2021 16:14:36 CEST | Pressemeddelelse

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum