Godt nyt til Boligselskaber, rådgivere og entreprenører når der skal etableres genhusningslejligheder

Del

I vores OPTIMUM serie som lever op til DGNB Guld certificering, har vi nu udviklet bæredygtige genhusningslejligheder der kan opstilles i op til 3 etager.

Genhusningslejlighederne har indgang med entre, toilet og køkken, endvidere kan der kobles det antal værelser på som man ønsker, i forskellige størrelser. Vores genhusningslejligheder er med luft til luft varmepumper så beboerne kan holde en konstant temperatur både sommer og vinter. Lofthøjden er 2,5 meter med akustiklofter som standard, sammen med hvidmalede gipsvægge. For yderligere at sikre de genhusede familiers komfort er vinduer med indbrudssikker glas og solfilm samt ekstra lyddæmpning. Lejlighederne har ventilation med varmegenvinding i alle rum.

Da vi fik ideen om udvikling af OPTIMUM serien, lå fokus på bæredygtige og energieffektive flytbare faciliteter, som lever op til de nugældende byggetekniske krav samt til dem der stiller krav til funktionalitet, cirkulær økonomi og et godt indeklima.
Modulerne i OPTIMUM serien bliver bygget på egen fabrik i Danmark og vi bruger kun materialer, der er sunde for miljøet og for de mennesker der producerer, bygger og anvender dem.
-Siger direktør Benny Møller

Genhusning af Penthouselejligheder er nu også muligt, uden at de genhusede beboere skal miste følelsen af Penthouse-livet og er selvfølgelig med egen terrasse. På illustrationen ses eksempler på indretning.

Du kan selv designe dit genhusningsprojekt på https://design.mobilhouse.dk/#

Se også vores video om OPTIMUM serien på https://mobilhouse.dk/optimum/

Nøgleord

Vedhæftede filer

Links

Information om Mobilhouse A/S

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia

70 20 35 66https://mobilhouse.dk/

Mobilhouse blev stiftet i 1961, og har siden udviklet sig til at være en virksomhed med et bredt sortiment inden for pavilloner, skurvogne og moduler og nu også studieboliger.

Vi leverer alle typer skurvogne til byggebranchen, herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne samt containere. Vi holder en høj standard, så kunderne kan være sikre på, at vognene er i orden både ved køb og leje.

Vi har stor erfaring indenfor genhusnings- og institutionløsninger. Det betyder, at vi er i stand til at opstille store som små genhusningløsninger indenfor meget kort tid over hele landet.

Den brede erfaring og ekspertise vi gennem mere end 50 år har opnået, gør os i stand til at levere netop den standard eller special-løsning, som den specifikke kunde har behov for. Vi bygger også nyt, hvis der er behov for en løsning som ikke er i vores sortiment.

Vi er landsdækkende og har udover hovedkontoret i Taulov ved Fredericia også en afdeling i Bjæverskov.

 

Følg pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum