De Danske Bilimportører

Godt med flere ladestandere

Del

Vi glæder os over, at Regeringen har afsat en ramme på 0,5 mia. frem mod 2030 til udrulning af ladeinfrastruktur til elbilerne, og dermed vil gøre det lige så nemt at køre i en grøn bil som i en fossil bil i Danmark.

”Vi har en fælles ambition om at gøre elbilen til danskernes førstevalg og her spiller ladeinfrastrukturen en afgørende rolle i at binde landet sammen for de grønne bilister. Ifølge Vejdirektoratet vil de nye investeringer medføre, at der kan etableres godt 50 ladeparker med ca. 630 lynladepladser, og dem ser vi frem til at få etableret, så de grønne bilister kan bevæge sig frit rundt i Danmark”, siger Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører.

Tilbage i september 2020 kom Eldrup Kommissionen med fire bud på, hvordan Danmark kan få flere elbiler på vejene. Anbefalingerne til hvordan ladestationerne skal etableres har den nye infrastrukturplan dog ikke taget stilling til endnu.

”Det er meget positivt, at der nu kommer massive statslige investeringer i ladeinfrastruktur til elbiler, men vi må ikke glemme, at alle bilister skal have adgang til ladestanderne og opladning til konkurrencedygtige priser. Det håber vi, at Konkurrencestyrelsen vil være med til at overvåge, så de offentlige midler fra infrastrukturplanen bliver anvendt ud fra bilisternes behov”, slutter Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører.

Pressefoto

Klik her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologier – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum