Fredensborg Kommune

God tur - god stil på cykelstien

Del

I Fredensborg Kommune er vi meget glade for alle cyklister, og vi er ekstra glade for dem, som har god stil og styr på motionscyklen.

I løbet af april kan du møde vejplakater med sloganet ’God tur, God stil’ på Strandvejen og landevejene i Nordsjælland. For pladsen kan være trang, når der er mange cyklister på vejene. Derfor er det god stil at tage hensyn til de andre trafikanter – både dem til fods, og to eller fire hjul.

”Vores smukke landskaber i Fredensborg Kommune er meget attraktive områder for cykeltræning. Men vi skal være her alle sammen. Derfor håber jeg, at alle trafikanter vil vise hensyn til de andre på vores fælles veje og stier”, siger Flemming Rømer, der er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, og uddyber:
”Jeg vil samtidig gerne opfordre motionscyklisterne til at benytte klokken, give tegn og trække ind på én række, så både bilister og cyklister kan holde god afstand, når de passerer hinanden. Det gælder især på de små veje på landet, hvor der ikke er ret meget plads og mange motionscyklister”.

Fredensborg Kommune sætter i denne tid sammen med Furesø -, Gentofte -, Hørsholm - og Helsingør Kommuner fokus på de hurtigkørende cyklister.

Kontakter

Udvalgsformand Flemming Rømer (O) tlf. 22 21 25 96

Billeder

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum