TEKNIQ Arbejdsgiverne

God klimajul til alle – nu er det tid til at blive konkrete

Del

Brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne er glade for den nye klimalov og for, at den bygger på et bredt politisk flertal. Politikerne har nu sat nogle vigtige pejlemærker, som dog skal omsættes til konkret handling. Derfor skal der trækkes i arbejdstøjet og iværksættes de initiativer, der skal gøre det muligt at nå de opstillede klimamål.

Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

En ny klimalov, der både forpligter den nuværende regering og de kommende til at fastholde ambitiøse klimamål, blev her til aften præsenteret.

Det mødes med stor tilfredshed hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

”Det er vigtigt, at der skabes sikkerhed for, at man både på kort og langt sigt arbejder for at løfte Danmark op i den klimapolitiske superliga. En ambitiøs klimaindsats skal ikke være bundet op på partifarver men på et ærligt engagement i at sikre den grønne omstilling,” siger Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Han understreger dog samtidig, at det ikke er nok bare at opstille store mål og ambitioner.

”Det er den letteste del, der er overstået. Det svære bliver at gennemføre de initiativer, der skal til for at nå målene, finde de nødvendige ressourcer og være klar til i praksis at prioritere denne indsats,” siger Simon O. Rasmussen og uddyber:

”Derfor vil vi opfordre til, at man hurtigt kommer videre og begynder at snakke konkrete virkemidler, som kan omsætte de grønne ambitioner til handling. Det er vigtigt, at alle aktører bidrager til processen, ikke mindst erhvervslivet, som der bl.a. er lagt op til med de nye klimapartnerskaber. Erhvervslivet sidder med nøglen til løsningen på mange af klimaudfordringerne – og ikke mindst i forhold til energieffektivisering af bygningsmassen og elektrificering, er der store potentialer at hente,” siger Simon O. Rasmussen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 6069 8891

Billeder

Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Ingen elbiler uden ladestandere7.9.2020 14:17:32 CESTPressemeddelelse

TEKNIQ Arbejdsgiverne anerkender Elbilkommissionens forslag til nye afgiftsregler, som spiller bolden over på regeringens banehalvdel, så regeringen nu skal trække i arbejdstøjet og udstikke en retning for en større udbredelse af elbiler. Men samtidig understreger brancheorganisationen behovet for at sætte fart på etableringen af ladestandere i Danmark, hvis danskerne skal overbevises om fornuften i at udskifte deres benzin- og dieselslugere med grønnere alternativer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum