Nova

GO´NOVA udgiver jule-dak med Faustix

Del

Radiostationen NOVA har årets julehit klar. Det populære morgenshow GO´NOVA har indspillet deres tredje julesang. Denne gang er de gået sammen med ingen ringere end DJ og musikproducer Faustix.

   De laver det mest populære morgenshow i dansk radio og sørger i forvejen for, at din dag begynder på den bedst mulige måde. Og nu kaster GO´NOVA sig for tredje gang ud i kunsten at kreere en julesang, så vi også kan komme i den helt rette julestemning – trods energikrise og inflation.

  GO´NOVAs første Julesang blev udgivet sammen med Joey Moe og producer Kasper Falkenberg i 2020. Sidste år fik morgenværterne endnu engang hjælp fra Kasper Falkenberg til at få lavet Julesang 2. Og nu kommer så den oplagte Julesang 3.

  ”Selvom det er den tredje julesang, vi udgiver, så er det altid med lidt ærefrygt over, hvordan den vil blive modtaget. Vi er vildt glade for, at Faustix hoppede med på ideen, og for den geniale hjælp fra Nicolaj Rasted,” udbryder de tre værter i kor – et kor, som næsten lyder lige så flot som det på julesangen.

  Julesang 3 er modsat de andre år en vaskeægte jule-dak, og det kunne Faustix ikke modstå at være en del af.

  ”Det er min første julesang og hvem ved, måske også den eneste. Hvilken debut at få lov til at lave den med mine yndlingsmorgenværter. Og så som en rigtig jule-dak. Det tror jeg ikke er hørt før. NOVA disker op med de svedigste samfundsaktuelle oneliners, og jeg har fået lov til at lave rullebas. What’s not to like, lyder det fra Faustix.

  GO´NOVA består af de tre morgenværter Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn og Signe Krarup. Med på Julesang 3 kan du også meget tydeligt høre deres producer (og nej, han er ikke musikproducer) Casper Hjorth, samt praktikant Lærke Christensen.

  Faustix er DJ og musikproducer med flere kæmpe hits bag sig. Han producerer til sig selv og laver remixes og collabs med andre artister. Udover GO´NOVA har han blandt andre arbejdet med Diplo og Major Lazer.

Lyt til Julesang 3 her: https://open.spotify.com/track/58QM8RKZNMTqxieB1eLjNN?si=ac26ad155a0541a7

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte programdirektør Mikkel Westerkam på 20 48 09 29.

Billeder

Links

Information om Nova

Bauer Media Group er en tyskejet mediekoncern med udgivelser på tv, radio og print i flere end 20 lande og er den største radiobroadcaster i Europa. I Danmark ejer Bauer Media landets største kommercielle radiostation NOVA, samt radiostationer som Radio 100, Pop FM, The Voice, Radio Soft og myROCK. Bauer Media har kontakt til flere end 2,5 mio danskere hver uge.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum