Interflora

Giv far en smag på det gamle Norden

Del

Mærkedage er kommet for at blive. I forbindelse med Fars dag d. 5 juni sætter Interflora med deres ASK Nordlig Gin fokus på dagen. Ginnen er destilleret på gamle nordiske lægeurter og har en maskulin smag med et strejf af Norden.

ASK Nordlig Gin er ideel som Fars Dags gave, da dens unikke historie kan udtrykke den kærlighed, man føler for sin far. ASK Nordlig Gin er inspireret af den Nordiske Mytologi hvor asketræet er Livets Træ og lægger navn til ginnen såvel som motivet på den karakteristiske mørke flaske.

ASK Nordlig Gin har fået sit navn efter asketræet, der har vokset i Danmark i mere end 8000 år. I Nordisk Mytologi er Asketræet Livets Træ, ”Yggdrasil”, der ifølge historierne altid har en grøn krone og rækker helt op til himlen. Under træets rødder skulle der efter sigende fremspringe en kilde med visdommens vand til træet og duggen, der falder fra dens blade, holder jorden grøn. Historien om Yggdrasil afspejles hos ASK Nordlig Gin i den karakteristiske mørke flaske, der opbevarer ginen. 

Destilleret på de gamle nordiske lægeurter; jernurt, stenurt, sarurt og salturt, som man tidligere mente styrkede både hjerte, lever og sjæl, garanterer ASK Nordlig Gin en unik gin-oplevelse. For at sikre den bedste smag, udvælges, sorteres og bearbejdes råvarerne manuelt.

Produktionen af ASK Nordlig Gin foregår på det danske mikro-destilleri, Nordisk Brænderi. Nordisk Brænderis ejendom ligger ved istidsslugten, Hødalen, i Fjerritslev og er startet af Anders Bilgram, som har rejst Norden tynd for at lære kunsten ved destillering.

ASK Nordlig Gin koster 429 kr. på Interflora.dk, men indgår også som kombination med en buket blomster hvis der er én, der skal forkæles lidt ekstra.

Yderligere spørgsmål, billeder osv.: Pressekontakt Magdalena Misiak, 23 67 55 42 

Nøgleord

Billeder

Information om Interflora

Interflora
Park Allé 380
2625 Vallensbæk

77 77 77 77http://www.interflora.dk

Følg pressemeddelelser fra Interflora

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Interflora

Trods grundlovsdag og folketingsvalg: Danskerne glemmer ikke far på Fars Dag d. 5. juni31.5.2019 12:00:00 CESTPressemeddelelse

Selvom vi i år på Fars Dag d. 5. juni skal stemme til folketingsvalget, så forventer Danmarks største formidler af kærlige hilsner, Interflora, ikke, at danskerne glemmer far. Fars Dag har nemlig været i stigning de seneste år, og ifølge Søren Flemming Larsen, administrerende direktør hos Interflora Danmark, fortjener han mindst ligeså meget opmærksomhed som mor. I år planter Interflora et træ for de buketter, øl, vin og spiritus, der blandt andet bliver solgt på Fars Dag d. 5. juni.

Stemmerne er talt op – mor slår alle rekorder12.5.2019 13:49:51 CESTPressemeddelelse

Hvis antallet er af blomsterbuketter på Mors Dag søndag kunne sidestilles med stemmer, er der ingen tvivl om, hvem der ville vinde valget. Igen i år oplevede blomsterkæden Interflora en stor stigning i salget af blomsterbuketter og gaver til Mors Dag. Gennem et stort nyt samarbejde med den danske organisation Global Climate Institute i samarbejde med den internationale NGO, WeForest blev der plantet et træ i Zambia for hver buket, der blev sendt til mor.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum