Interflora

Giv far en smag på det gamle Norden

Del

Mærkedage er kommet for at blive. I forbindelse med Fars dag d. 5 juni sætter Interflora med deres ASK Nordlig Gin fokus på dagen. Ginnen er destilleret på gamle nordiske lægeurter og har en maskulin smag med et strejf af Norden.

ASK Nordlig Gin er ideel som Fars Dags gave, da dens unikke historie kan udtrykke den kærlighed, man føler for sin far. ASK Nordlig Gin er inspireret af den Nordiske Mytologi hvor asketræet er Livets Træ og lægger navn til ginnen såvel som motivet på den karakteristiske mørke flaske.

ASK Nordlig Gin har fået sit navn efter asketræet, der har vokset i Danmark i mere end 8000 år. I Nordisk Mytologi er Asketræet Livets Træ, ”Yggdrasil”, der ifølge historierne altid har en grøn krone og rækker helt op til himlen. Under træets rødder skulle der efter sigende fremspringe en kilde med visdommens vand til træet og duggen, der falder fra dens blade, holder jorden grøn. Historien om Yggdrasil afspejles hos ASK Nordlig Gin i den karakteristiske mørke flaske, der opbevarer ginen. 

Destilleret på de gamle nordiske lægeurter; jernurt, stenurt, sarurt og salturt, som man tidligere mente styrkede både hjerte, lever og sjæl, garanterer ASK Nordlig Gin en unik gin-oplevelse. For at sikre den bedste smag, udvælges, sorteres og bearbejdes råvarerne manuelt.

Produktionen af ASK Nordlig Gin foregår på det danske mikro-destilleri, Nordisk Brænderi. Nordisk Brænderis ejendom ligger ved istidsslugten, Hødalen, i Fjerritslev og er startet af Anders Bilgram, som har rejst Norden tynd for at lære kunsten ved destillering.

ASK Nordlig Gin koster 429 kr. på Interflora.dk, men indgår også som kombination med en buket blomster hvis der er én, der skal forkæles lidt ekstra.

Yderligere spørgsmål, billeder osv.: Pressekontakt Magdalena Misiak, 23 67 55 42 

Nøgleord

Billeder

Information om Interflora

Interflora
Park Allé 380
2625 Vallensbæk

77 77 77 77http://www.interflora.dk

Følg pressemeddelelser fra Interflora

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Interflora

Videnskabelige studier bekræfter: Far er afgørende for, hvem vi vokser op og bliver til1.6.2018 07:00pressemeddelelse

Vores far spiller et hav af roller gennem vores liv. Han kan være alt fra vores barndoms helt, over en møgirriterende bestemme-type til en uundværlig handyman og klippe i livet. I en ny artikel i det amerikanske digitale tidsskrift, Fatherly, understreger flere videnskabelige studier, at far betyder uendelig meget for, hvem vi vokser op og bliver til. Danmarks største formidler af kærlige hilsner, Interflora, vil i år hjælpe os alle med at huske at sætte pris på far til Fars dag 5. juni.

Mors dag i fremgang, men de unge halter efter9.5.2018 15:05pressemeddelelse

På søndag er det Mors dag, og der er heldigvis mange heldige mødre, som får en kærlig hilsen, for danskerne er vilde med Mors dag som aldrig før. Med en stigning fra 2016-2017 på knap 10 procent, kan Blomsterkæden Interflora tydeligt mærke danskernes begejstring for dagen. Men samtidig oplever blomsterkæden også, at de unge mellem 18-24 år er den aldersgruppe, hvor færrest sender deres mødre en påskønnelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum