DI - Dansk Industri

Gennembrudsforlig på normallønsområdet

Del
Dansk Industri og 3F Transport har indgået aftale om nye fællesoverenskomst på transportområdet. Aftalen præsenteres på pressemøde klokken 11.00 i Industriens Hus.

Dansk Industri og 3F Transport er onsdag blevet enige om ny fællesoverenskomst, der fungerer som gennembrudsforlig på normallønsområdet.

Aftalen er toårig og rækker frem til 1. marts 2025.

Forhandlerne vil præsentere indholdet af de nye overenskomster på et pressemøde i Industriens Hus på Rådhuspladsen i dag torsdag den 2. marts kl. 11.00.

Til stede på pressemødet vil være topforhandlerne fra begge parter. For DI deltager viceadministrerende direktør Kim Graugaard, vicedirektør Niels Grøn, branchedirektør for ATL, Lars William Wesch, samt vicedirektør Christoffer Thomas Skov. For 3F Transport deltager formand Jan Villadsen, næstformand Karsten Kristensen samt forhandlingssekretær Flemming Overgaard.

Den nye overenskomst har afsmittende betydning for mindst 170.000 normallønssansatte på det danske arbejdsmarked.

For tilmelding til pressemødet kontakt presserådgiver i DI, Lars Bøgeskov på larb@di.dk, 22363138

Følg os på:

    

Kontakter

For tilmelding til pressemødet, kontakt presserådgiver i DI, Lars Bøgeskov på larb@di.dk, 22363138

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Markrobot fra Vejen vinder SMV’ernes Oscar29.3.2023 14:05:18 CEST | Pressemeddelelse

En selvkørende markrobot, der kan så og renholde afgrøder ved hjælp af solenergi og uden brug af kemikalier. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Bag robotten står virksomheden Farmdroid i Vejen, som blev stiftet i 2018 og som allerede året efter startede produktionen af den bæredygtige så- og lugemaskine. I dag kører 95 procent af robotterne ud på verdensmarkedet, dog ikke ved egen kraft, men ved hjælp af hårdt arbejde af det innovative team i Vejen. For den indsats belønnes virksomheden nu med Initiativprisen 2022 fra Dansk Industri, som blev uddelt ved erhvervsorganisationens SMV-dag i Kolding.

Danmark og Tyskland giver håndslag på nyt grønt brintrør24.3.2023 09:54:29 CET | Pressemeddelelse

Det er ikke længere kun varer, turister og tjenester, der rejser over grænsen mellem Tyskland og Danmark. Fremover gælder det også grønt brint. Det har Danmarks klima-, energi- og forsyningsminister, Lars Aagaard, og Tysklands økonomi- og klimaminister, Dr. Robert Habeck, i dag indgået en aftale om. Det er en historisk aftale, mener DI, der glæder sig over det internationale grønne samarbejde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum