LivaRehab

Generalforsamling vælger ny bestyrelse for LIVa

Del

LIVa, Foreningen mod skadevirkninger af prostitution, har tirsdag afholdt ekstraordinær generalforsamling. Her vedtog foreningens medlemmer at vælge en helt ny bestyrelsen med advokat Christian Dahlager som ny forperson for bestyrelsen.

Efter længere tids uenighed mellem direktion og bestyrelse, har LIVa’s medlemmer nu altså valgt en ny bestyrelse. I den forbindelse udtaler den nye forperson Christian Dahlager:

- LIVa er en stærk organisation, der gør et kæmpe stykke arbejde for voldsramte og skaderamte kvinder. De samarbejdsvanskeligheder der har været i organisationen også omkring arbejdsmiljøet, har vi fuldt fokus på at få løst. Jeg tror alle i organisationen nu har brug for arbejdsro til at komme videre. Det skylder vi også de mange brugere af LIVas tilbud.

Foreningen LIVa er landsdækkende og driver LivaRehab, rehabiliteringscentre i København, Aarhus og i Vordingborg og har satellitter fx i Næstved. Foreningen driver et krisecenter, Livashelter for 20 voldsudsatte kvinder og deres børn i København.

LIVa blev stiftet af socialrådgiver Flora Ghosh i 2009. Organisationen har siden hen vokset til et anerkendt behandlingscenter for mennesker med skader efter prostitution, incest og seksuel vold.

Forperson for bestyrelsen Christian Dahlager udtaler desuden i forbindelse med at LIVa’s medlemmer har peget på en ny bestyrelse:

- LIVa har i de seneste år haft voldsomt vokseværk, og det er nu op til den nye bestyrelse at sikre en nødvendig professionalisering af organisationen, der står mål med de ambitioner LIVa har.

For yderligere kommentarer kontakt:
Forperson for bestyrelsen, Christian Dahlager – 3344 5566
Konstitueret daglig leder, Kasper Tingkær - 5371 6107

Nøgleord

Links

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

LIVa- Forening mod skadevirkninger af prostitution

Foreningen driver tre dagbehandlingscentre- LivaRehab og et krisecenter, der hedder LivaShelter. Vi er landsdækkende og VISO specialist. Vi rehabiliterer mennesker med prostitutionsskader, incestoverlevere, mennesker der er gået i stå på grund af seksuelle overgreb, kønsrelateret vold og undertrykkelse, og som har komplekse sammensatte psykosociale udfordringer.

Vores formål er at tilbyde et tværfagligt behandlings- og rehabiliteringstilbud, midlertidigt krisecenterophold til udsatte mennesker, så de kan komme videre med værdighed.

LivaRehab findes i København, Aarhus og i Vordingborg. LivaShelter har hemmelig adresse i København. 

For yderlgiere information kontakt venligst 88 44 20 00

 

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

Reorganisering af LIVa's ledelsesstruktur15.1.2020 22:10:01 CETPressemeddelelse

Den 7. januar vedtog LIVa's medlemmer på en ekstraordinær generalforsamling at vælge en helt ny bestyrelse med advokat Christian Dahlager som ny forperson for bestyrelsen. Det skete efter samarbejdsvanskeligheder mellem den nu tidligere bestyrelse og direktionen, som blev afskediget ultimo 2019. Den nye bestyrelse har nu gennemgået forløbet op til, at den tidligere bestyrelse opsagde direktionen og kan ikke finde sagligt grundlag for afskedigelsen af direktionen. Forperson for LIVa, Christian Dahlager udtaler: –Det, der er angivet i opsigelserne, som begrundelse for at bringe ansættelserne til ophør, kan vi ikke finde grundlag for på baggrund af det materiale, vi har gennemgået. Vi er dog på ingen måder blinde for, at der har været udfordringer i forhold til arbejdsmiljøet i LIVa. Som bestyrelse ser vi det som vores vigtigste opgave, at LIVa er et godt sted for både brugere og medarbejdere. Bestyrelsen har valgt at reorganisere ledelsesstrukturen. Det skyldes også, at LIVa har været ig

Sociale måltider skal hjælpe voldsramte og tidligere prostituerede tilbage ind i fællesskabet31.10.2019 09:48:02 CETPressemeddelelse

Køkkendøren slås op for kogekunst og fællesspisning 4. november i LivaRehab Hovedstaden. Målet er at bringe udsatte borgere ud af isolationen og ind i fællesskabet gennem madlavning og samspisning. Tilbuddet sætter fokus på deltagernes ressourcer, ønsker og drømme. De sociale måltider er for mennesker, der har skadevirkninger efter vold, overgreb eller prostitution.