Bauer Media

Gary Barlow vært på Radio Soft

Del

I 90’erne var Gary Barlow en af verdens mest populære popdrenge i Take That. Juleaftensdag klokken 13.00 er han vært i dansk radio på Radio Soft

Julestemningen er på plads, når selveste Gary Barlow sætter sig bag mikrofonen og julehygger med os alle den 24. december klokken 13 på Radio Soft – Hele Danmarks Juleradio.

Og det bliver en fantastisk eftermiddag. Programmet har fået titlen ’Jul med Gary Barlow’, og han må siges at være den helt perfekt julevært. Gary Barlow har nemlig netop udsendt sit første julealbum, ’The Dream Of Christmas’.

Det bliver en særlig oplevelse, at så stor en artist som Gary Barlow sender juleradio hos os. Vi er mange, der var fans af Take That og af Gary, så at høre ham som vært på et juleprogram er noget vi ikke skal misse. Mon ikke Gary også sætter sig til klaveret der står i studiet og spiller en julesang live, lyder det fra programchef på Radio Soft, Lars Johansson.

Gary Barlow har sørget for, at vi kommer til at høre en masse fantastiske julesange. Vi kan godt afsløre, at vi blandt andet får fornøjelsen af kæmpeklassikere som ’Last Christmas’ med Wham! og ’Driving Home For Christmas’ med Chris Rea. Lige til at komme i den rette stemning inden julen for alvor går i gang.

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

’Jul med Gary Barlow’ sendes på fredag, den 24. december klokken 13.00 til 14.00.

Radio Soft er Danmarks største juleradiostation med flere end 1 million juleglade lyttere.

Radio Soft spiller non stop julemusik til og med 2. juledag.

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson 21 21 64 40.

Billeder

Links

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Radio Soft ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK  og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

 

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum