Ishøj Kommune

Gal eller genial - slem frø eller succesfuld kunstner?

Del

Kvæk kvæk. Lørdag den 8. februar kl. 13 får Kulturium Musikteater i Ishøj besøg af Teater Fantast og en meget fræk og slem lille frø

Lille Frø.
Lille Frø.

”En smuk sommernat faldt et meteor ned over København. Det gik gennem taget og landede i fjernsynet hos en frø-familie på femte sal. Meteoret revnede, og indeni sad en lille frø.”

Sådan lyder historien i ’Lille Frø’, som Teater Fantast står bag. Forestillingen er baseret på bogen ’Lille Frø’ af Jakob Martin Strid.

I forestillingen fortælles historien om Lille Frøs liv, imens to kustoder stiller op til en udstilling af Lille Frøs kunstværker. Om hvordan han kom fra rummet og landede i et meteor hos familien frø. Om hvordan der var et problem med at det viste sig, at han nogle gange var meget slem. Om at rejse langt væk hjemmefra, men mest af alt om, at man er god nok, som man er og i virkeligheden er elsket, på trods af at man er en slem lille frø.

Klassisk dannelse og dramatisk roadmovie

Teater Fantast sætter ’Lille Frø’ i scene med alle de frække og skøre påfund fra den lille forældreløse frø fra rummet. Udover en masse festlige narrestreger er forestillingen en blanding af den klassiske dannelsesroman og en dramatisk roadmovie. Der er i sandhed tale om smæk for skillingen for de 4- til 8-årige og deres forældre.

Køb af billetter

Du kan købe billetter til ’Lille Frø’ kan på Ticketmaster.dk og i Kulturium Musikteater sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger. Billetter som kræver medlemskab, kan du kun købe i musikteatret, da du skal vise dit medlemskort. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Vil du vide, hvad der ellers sker for børn de næste måneder, kan du med fordel hente Kulturiums børnefolder, der er fyldt med lutter gode tilbud til børn og børnefamilier. Folderen kan du finde på biblioteket eller i musikteatret.

Kontakter

Billeder

Lille Frø.
Lille Frø.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum