Det Kongelige Teater

Gæstespillet Den lille prins forlænget med ekstra spilledatoer

Del

Det tidløse eventyr fortalt i ord og toner af prisvindende Trio con Brio Copenhagen og skuespiller Søren Sætter-Lassen.

Foto: Camilla Winther
Foto: Camilla Winther

Billetterne til Den lille prins på Takkelloftet i Operaen bliver revet væk. Derfor er gæstespillet nu forlænget med to ekstra spilledatoer.

Den lille prins er både børnebog og livsvisdom for voksne - den henvender sig til alle på tværs af alder. Den filosofiske, humoristiske og fortryllende historie sættes i et nyt lys, når musik og teater mødes i denne koncert, hvor fortællingen fortolkes af Søren Sætter-Lassen og den prisvindende Trio con Brio Copenhagen.

Musikken til koncerten er hovedværker fra den klassiske musiklitteratur for violin, cello og klaver af blandt andet Schumann, Prokofjev, Saint-Saëns, Ravel, Boulanger, Brahms og Pärt.

Den lille prins er Antoine de Saint­-Exupérys fortælling om barnet, der kommer fra asteroide B­612 og forlader sin elskede rose for at drage ud på en dannelsesrejse. Gang på gang forundres han over de voksne, han møder på sin vej, som kun går op i materielle ting. “De voksne er i sandhed ejendommelige” konstaterer han, men møder undervejs Ræven. “Du bliver for altid ansvarlig for det, som du har gjort tamt. Du er ansvarlig for din rose”, fortæller den ham, og minder os alle om, at vi i vores travle hverdag ofte glemmer det vigtigste: kærligheden og nærheden til vores nærmeste.

Medvirkende:
Søren Sætter-Lassen, oplæser
Soo-Jin Hong, violin
Soo-Kyung Hong, cello
Jens Elvekjær, klaver

Den lille prins er et gæstespil af Trio Con Brio Copenhagen.

Den lille prins opføres på Takkelloftet i Operaen 28. - 30. oktober og 1. - 4. november.

Se mere om Den lille prins HER

Kontakter

Billeder

Foto: Camilla Winther
Foto: Camilla Winther
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum